Akustik i skoler og daginstitutioner

Det er helt naturligt, at børn larmer! Men hvis efterklangstiden er for høj og byggematerialerne for hårde, vil lokalerne være præget af forstyrrende støj. Vi måler efterklangstiden og giver et konkret tilbud på akustikregulering af lokalerne. 

Børns indlæringsevne påvirkes af støj
Det er en kendsgerning, at et dårligt akustisk lydmiljø og vedvarende støj påvirker børns koncentration, indlæringsevne og i sidste evne deres sundhed. Samtidig ved vi, at mange lærere lider af stemmeproblemer, fordi de skal overdøve støj i lokaler med dårlig rumakustik. Læs mere om støj i skolen på Arbejdsmiljøweb.dk

Lombard effekten - støj avler støj
Hvis akustikken er dårlig og der er mange folk i rummet, taler alle højere for at blive hørt og overdøve baggrundsstøjen. Det kalder man Lombard-effekten. Omvendt viser talrige konkrete eksempler, at gode akustiske forhold skaber ro i klassen og bedre taleforståelighed. Børn er væsentlig dårligere til at opfatte tale i støj end voksne er. God akustik er derfor ekstra vigtig for børn og deres sprogudvikling.

De bedste akustikmaterialer til vores børn
Tonax har mange års erfaring med forbedret lyd i skoler og daginstitutioner for børn med hørenedsættelse. Nogle børn er mere sårbare overfor støj, men alle børn har brug for gode akustikforhold for optimal læring.

Vi anvender akustikmaterialer, der ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer, og som er robuste og kan klare hverdagen i daginstitutioner og skoler. Mange af akustikpladerne kan fås i flotte farver og med tryk efter eget valg. Nogle kan også anvendes som opslagstavler i klassen.

Kontakt vores dygtige akustikkonsulenter og få et gratis og uforpligtende tilbud: akustik@tonax.dk eller Tlf.: 22 60 22 90

 

Smukke akustikplader - kontakt Tonax Akustik. Akustik på arbejdspladsen

Vælg de rigtige akustikmaterialer

Vi vælger akustikmaterialer ud fra den akustiske analyse, lokalets udformning samt vores kunders ønsker til design og udformning.
Vi har altid fokus på at vælge materialer fra producenter, der tænker bæredygtighed, indeklima og miljøhensyn ind i deres materialeløsninger.

Materialer og designs
Tonax efterklangsmåling - målerapport og akustikmontering

Efterklangsmåling og dokumentation

Tonax akustik teknikere foretager grundige efterklangsmålinger forud for akustikreguleringen. På bagrund af målingerne designes akustikreguleringen.  Efterfølgende kan der foretages slutmålinger for at dokumentere, at reguleringen har givet den forventede effekt eller lever op til anbefalingerne i Bygningsreglementet.

Mere om dokumentation
Akustik på¨arbejdspladsen. Tonmax akustikmontering  - akustikplader

Akustik på arbejdspladsen

Dårlig akustik i mødelokalet og støj på storrumskontoret påvirker vores effektivitet og følelse af stress. Men der er heldigvis rigtig meget, man som arbejdsgiver kan gøre! Akustikregulering af mødelokaler og kontorer forbedrer det akustiske miljø mærkbart - til gavn og glæde både for medarbejdere og for arbejdsgiveren!

Bedre akustik på arbejdet
Dårlig akustik i køkkenalrum? Tonax Akustik - forbedrer lyden i din bolig

Akustik i boliger

Store vinduespartier. Køkkenalrum. Glatte og hårde overflader på lofter, gulve og bordplader. 
Det er indbegrebet af det skandinaviske, lyse og minimalistiske boligdesign. Det er lækkert og smukt. Men det giver desværre ofte akustiske udfordringer og en rumakustik, der ikke er velegnet i en bolig.

Bedre akustik i boligen

Din kurv

Kurven er tom...