Akustik på arbejdspladsen

Støj påvirker effektiviteten på jobbet
Er du også tilbage i storrumskontoret efter lang tids hjemmearbejde?

Glasvægge i mødelokaler og storrumskontorer uden skillevægge. Sådan er rigtig mange danske arbejdspladser indrettet. Det får os til at tale mere sammen, og det er oftest positivt. Men det giver også mere støj, hvilket påvirker effektiviteten og kan virke udmattende og stressende.

Giv plads til ro og refleksion med akustikregulering på arbejdspladsen
Akustikplader, akustiklofter og akustisk afskærmning kan forandre lydmiljøet markant på kontoret eller i mødelokalet. Folk vil føle sig mere afslappede og tale mere afdæmpet som en helt naturlig konsekvens. Akustikregulering og lydforbedring kan altså ofte betale sig - og nogle gange skal der mindre til, end du regner med for at få en mærkbar effekt.

Akustikmaterialer - både de klassiske og de mere skulpturelle
Vi laver klassiske, neutrale hvide vægge og lofter, men vi tilbyder også akustikløsninger, der designmæssigt giver kontoret et løft og er helt individuelt tilpasset. Vi kommer gerne ud og ser lokalet, måler efterklangstid og giver vores bud på en god akustisk løsning. Det koster ikke noget at få os ud forbi til en snak om mulighederne på jeres arbejdsplads.  

Kontakt vores dygtige akustikkonsulenter og få et gratis og uforpligtende tilbud: akustik@tonax.dk eller Tlf.: 22 60 22 90

Du kan få mere info om støj og akustik på arbejdspladsen på Arbejdsmiljøweb.dk

Ecophon og Stressforskningsinstitutet i Stockholm har påvist en direkte sammenhæng mellem akustiske forhold og arbejdseffektivitet. Læs om undersøgelsen her. Behagelig lyd og et roligt akustisk miljø har altså en afgørende betydning for vores effektivitet og trivsel.

Tonax efterklangsmåling - målerapport og akustikmontering

Efterklangsmåling og dokumentation

Tonax akustik teknikere foretager grundige efterklangsmålinger forud for akustikreguleringen. På bagrund af målingerne designes akustikreguleringen.  Efterfølgende kan der foretages slutmålinger for at dokumentere, at reguleringen har givet den forventede effekt eller lever op til anbefalingerne i Bygningsreglementet.

Mere om dokumentation
Smukke akustikplader - kontakt Tonax Akustik. Akustik på arbejdspladsen

Vælg de rigtige akustikmaterialer

Vi vælger akustikmaterialer ud fra den akustiske analyse, lokalets udformning samt vores kunders ønsker til design og udformning.
Vi har altid fokus på at vælge materialer fra producenter, der tænker bæredygtighed, indeklima og miljøhensyn ind i deres materialeløsninger.

Materialer og designs
Dårlig akustik i køkkenalrum? Tonax Akustik - forbedrer lyden i din bolig

Akustik i boliger

Store vinduespartier. Køkkenalrum. Glatte og hårde overflader på lofter, gulve og bordplader. 
Det er indbegrebet af det skandinaviske, lyse og minimalistiske boligdesign. Det er lækkert og smukt. Men det giver desværre ofte akustiske udfordringer og en rumakustik, der ikke er velegnet i en bolig.

Bedre akustik i boligen
Ecophon akustikplader i skolen - Tonax Akustik !

Akustik i skoler og daginstitutioner

Støj og dårlig akustik er en stor udfordring i mange af landets institutioner og skoler. De dårlige akustiske forhold påvirker børnenes koncentration og indlæringsevne. Dårlig akustik forringer arbejdsmiljøet for både børn og voksne. Med overskuelige akustiktiltag forbedres lydmiljøet mærkbart. 

Bedre akustik i skolen

Din kurv

Kurven er tom...