Efterklangsmåling og målerapport

Når vi akustikregulerer et lokale og forbedrer det akustiske indeklima, fortager vi først en grundig efterklangsmåling med professionelt måleudstyr. Denne efterklangsmåling danner grundlag for den efterfølgende akustikregulering og støjdæmpning.

Tonax akustisk teknikere sikrer at akustikreguleringen bliver optimal og dermed reelt forbedrer efterklangstiden i forhold til lokalets anvendelse.

Akustisk målerapport før og efter akustikregulering
Vi kan tilbyde en akustisk målerapport med lokalets efterklangstider både før og efter akustikreguleringen har fundet sted. En akustisk målerapport kan være et krav fra myndigheder, bygherrer eller opdragsgivere, og giver en forvisning om, at akustikreguleringen har haft den tilsigtede effekt eller lever op til bygningsreglementets forskrifter.

Krav og vejledninger om akustisk arbejdsmiljø
Du kan læse mere om krav og vejledninger til akustik i boliger, skoler, institutioner, kontor, lægehuse, hospitaler mv. i Bygningsreglementet.Du kan læse vejledningen til Akustik i arbejdsrum på hjemmesiden Arbejdsmiljø i Danmark

Kontakt vores dygtige akustikkonsulenter på: akustik@tonax.dk eller Tlf.: 22 60 22 90

Smukke akustikplader - kontakt Tonax Akustik. Akustik på arbejdspladsen

Vælg de rigtige akustikmaterialer

Vi vælger akustikmaterialer ud fra den akustiske analyse, lokalets udformning samt vores kunders ønsker til design og udformning.
Vi har altid fokus på at vælge materialer fra producenter, der tænker bæredygtighed, indeklima og miljøhensyn ind i deres materialeløsninger.

Materialer og designs
Ecophon akustikplader i skolen - Tonax Akustik !

Akustik i skoler og daginstitutioner

Støj og dårlig akustik er en stor udfordring i mange af landets institutioner og skoler. De dårlige akustiske forhold påvirker børnenes koncentration og indlæringsevne. Dårlig akustik forringer arbejdsmiljøet for både børn og voksne. Med overskuelige akustiktiltag forbedres lydmiljøet mærkbart. 

Bedre akustik i skolen
Dårlig akustik i køkkenalrum? Tonax Akustik - forbedrer lyden i din bolig

Akustik i boliger

Store vinduespartier. Køkkenalrum. Glatte og hårde overflader på lofter, gulve og bordplader. 
Det er indbegrebet af det skandinaviske, lyse og minimalistiske boligdesign. Det er lækkert og smukt. Men det giver desværre ofte akustiske udfordringer og en rumakustik, der ikke er velegnet i en bolig.

Bedre akustik i boligen
Akustik på¨arbejdspladsen. Tonmax akustikmontering  - akustikplader

Akustik på arbejdspladsen

Dårlig akustik i mødelokalet og støj på storrumskontoret påvirker vores effektivitet og følelse af stress. Men der er heldigvis rigtig meget, man som arbejdsgiver kan gøre! Akustikregulering af mødelokaler og kontorer forbedrer det akustiske miljø mærkbart - til gavn og glæde både for medarbejdere og for arbejdsgiveren!

Bedre akustik på arbejdet

Din kurv

Kurven er tom...