Møde og konference med hørehæmmede

Tonax - vores udvikling

I Tonax har vi en vision om, at mennesker med høretab indgår på lige fod med almindeligt hørende i alle livets situationer. Derfor er vi passionerede omkring at skabe god adgang til livets mange lyde for alle. Vores slogan udtrykker med få ord, hvad vi har brændt for lige fra år 2000 til i dag: din verden af lyd !

Tonax - your world of sound

Læs om vores udvikling her
Hjælpemidler til hørehæmmede på arbejdspladsen

Stor teknisk indsigt og bredt produktsortiment

I Tonax råder vi over en meget stor teknisk produktindsigt. Vi gør et stort stykke opsøgende arbejde for altid at være på forkant med den nyeste teknologiske udvikling, og vi henter løbende nye produkter hjem fra ind- og udland! Vi har et meget bredt produktsortiment og vi rådgiver ikke med ønske om at sælge et bestemt produkt eller produktmærke; Vi rådgiver altid med udgangspunkt i brugerens specifikke behov!

Vores hørehæmmede brugere er vores bedste sparringspartnere, og vi inddrager brugerne i vurderingen af nye produkter !

Læs mere her
Børn og unge med høretab

Adgang til din lyd - vores ansvar

I Tonax er vi optagede af, at alle mennesker er vigtige og bidrager til helheden. Derfor arbejder vi hver eneste dag på at hjælpe mennesker, der har en hørenedsættelse med at

  • Føle sig trygge i eget hjem og være socialt aktive blandt venner og familie
  • være en del af et aktivt lærings- og arbejdsmiljø i skoler og på arbejdspladser

Vi hjælper også virksomheder og offentlige institutioner med at indrette det offentlige rum, så mennesker med høretab bliver budt velkommen.

Adgang til lyd for alle
Børsen Gazellepris 2015 Tonax

Gazelle 2013, 2015 og 2016

Tonax er i 2013, i 2015 og igen i 2016 blevet kåret som Gazelle af dagbladet Børsen. Vi er både glade for og stolte over vores gazelle status, som betyder, at virksomheden har haft en rigtig flot vækst. I de seneste år har vi fået rigtig mange gode nye kunder og flere dygtige nye medarbejdere.                               

 

Læs mere om hvordan vi er blevet Gazelle

Din kurv

Kurven er tom...