Tonax er kåret som Gazelle 3 gange!

For tredje gang har vi modtaget den ærefulde Gazellepris af dagbladet Børsen. Tonax fik prisen i 2013, 2015 og vi har med glæde modtaget den igen i 2016.

Baggrunden for at modtage denne hæder fra Børsen er, at virksomheden i løbet af perioden for kåringen har haft kontinuerlig vækst. Vi har oplevet en flot tilgang af kunder og har også fået flere dygtige nye medarbejdere i vores organisation. 

"Vi er både ydmyge og stolte over at være udnævnt til Gazelle i 2013, 2015 og nu igen i 2016.

Bag Gazelleprisen ligger fortællingen om en virksomhed, der har formået at udvikle og forny sig, samt ikke mindst historien om en flok dedikerede medarbejdere, der begejstres over at skabe de allerbedste høretekniske løsninger for vores kunder.

Vi har budt mange nye kommuner, jobcentre og andre kunder velkommen i løbet af de sidste par år, og vi har styrket vores samarbejdsrelation til vores mange dygtige produktleverandører.

Opskriften på succes ligger i spændingsfeltet mellem at lytte til kundernes behov, finde de helt rigtige produkter og løsninger og have glæde og entusiasme med sig hver dag i sit arbejde!"

Markedsdirektør Malene Gram

Gazelle 2013Gazelle 2015

Din kurv

Kurven er tom...