Tonax er kendt for sit brede produktsortiment og store fokus på den enkelte persons individuelle behov for høreteknik. Vi gør et stort stykke opsøgende arbejde for altid at være på forkant med den nyeste teknologiske udvikling, og vi henter løbende nye produkter hjem fra ind- og udland!

Kvalitetsprodukter til enhver situation
I Tonax sælger og installerer vi en meget bred vifte af produkter og løsninger inden for høretekniske hjælpemidler. Vi samarbejder med vores leverandører om at tilbyde gode kvalitetsprodukter, der passer til flere forskellige situationer i et liv med høretab.

Vi har rådgivet om og installeret høreteknisk udstyr siden år 2000, og vi har oparbejdet et stort kendskab til tekniske produktfaciliteter og en stor forståelse for, i hvilke situationer og faser af brugerens tilværelse, de respektive løsninger er rigtige og hensigtsmæssige.

Vi har specialiseret os i produkter til hverdagsbrug, til undervisning, til arbejdslivet og til virksomheder/butikker.

Tonax bringer nye produkter til markedet
Vi tager ofte på messer og besøg hos leverandører i ind- og udland for at holde os ajour med nyeste produkter og trends. Vi ser spændende tendenser på markedet for høreteknik, der ligesom den øvrige teknologiske udvikling ser ud til i stadig stigende grad at fokusere på integration med vores hjem, smartphones mv.

Brugerinddragelse og tværfaglig dialog
Vores brugere er en stor inspirationskilde for os. Det er oftest brugernes specifikke behov, tanker og situation, der giver os de allerbedste ideer til, hvordan vi kan finde og sammensætte produkter på nye måder.

På samme måde er dialogen med hørefaglige konsulenter helt essentiel for os. Et godt tværfagligt samarbejde giver de bedste løsninger for brugerne, hvor teknik og hørepædagogik går op i en højere enhed.

Uafhængig samarbejdspartner
I Tonax kalder vi os en uafhængig samarbejdspartner for kommuner, jobcentre, undervisningsministeriet (Styrelsen for Undervisning og Kvalitet) mfl. Vi er uafhængige, fordi vi har produkter fra stort set alle producenter på vores hylder.

Vi rådgiver ikke med ønske om at sælge et bestemt produkt eller produktmærke. Vi rådgiver altid med udgangspunkt i brugerens specifikke behov!

 

 

Hjælpemidler til hørehæmmede på arbejdspladsen

Har du behov for råd og vejledning om Høreteknik?

Vi har en stor viden om høreteknik samt integration til dine høreapparater eller CI. Du er altid velkommen til at ringe til os for at få rådgivning om produktvalg, teknisk rådgivning eller bestille teknikerhjælp til installation. 

Du kan kontakte os på telefon 86 89 80 29.

Din kurv

Kurven er tom...