Tonax - vores udvikling

I Tonax har vi en vision om at mennesker med høretab indgår på lige fod med almindeligt hørende i alle livets situationer. Derfor er vi passionerede omkring at skabe god adgang til livets mange lyde for alle! Vores slogan "your world of sound" udtrykker med få ord, hvad vi har brændt for lige fra år 2000 til i dag: din verden af lyd!

Ildsjæl med høretab
Tonax blev startet i år 2000 under navnet Calundan Høreteknik. Jan Calundan, som selv har et stort høretab, er en kreativ ildsjæl og en dygtig tekniker med et ønske om at skabe bedre vilkår i livet for mennesker med hørenedsættelse.

Jans mission var at skabe adgang til et bredt udvalg af høretekniske hjælpemidler, fordi ethvert høretab er individuelt og oplevelsen af, hvad der er god lyd, kan være tilsvarende individuel alt efter behov, situation, type af høreapparat osv.

Jan etablerede en solid kundegruppe for Calundan Høreteknik, blandt andet blev virksomheden allerede i 2001 fast leverandør til Undervisningsministeriet og har siden serviceret friskoler, privatskoler, efterskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i hele Danmark.

En revisor med iværksætterånd kommer til
I 2007 blev Kim Charles Nielsen partner og direktør i virksomheden. Kim Charles har en baggrund som iværksætter og statsautoriseret revisor, og som revisor for Calundan Høreteknik kunne han se potentialet i - sammen med Jan - at bringe virksomheden videre ind i en spændende fremtid. Kims økonomiske overblik og visionære mindset gav virksomheden ny luft under vingerne. Teknisk viden og sund virksomhedsdrift gik nu hånd i hånd.

I 2013 besluttede Jan og Kim at ansætte Malene Gram som markedschef og daglig leder for virksomheden. Malene har en baggrund med forretningsudvikling, social ansvarlighed og velfærdsinnovation og fik som sin primære opgave at professionalisere Calundan Høreteknik og fortsætte en god og velovervejet vækst.

Virksomheden har i alle årene vokset stabilt og blev i 2013, 2015 og 2016 kåret som Gazelle virksomhed af Børsen. I dag er vi 11 medarbejdere, og vi servicerer Undervisningsministeriet (Styrelsen for Undervisning og Kvalitet) og kommuner i hele landet.

Generationsskifte og navneforandring
I løbet af 2015 og 2016 blev ejerkredsen og ledelsen enige om, at virksomheden var klar til et generationsskifte. Jan Calundan havde et ønske om at koncentrere sig fuldt ud om det, som han er allerbedst til, nemlig høretekniske løsninger og specialløsninger i skoler og på arbejdspladser. Jan har derfor valgt at træde ud af ejerkredsen og ledelsen, og Malene Gram er blevet inviteret ind som ny partner i virksomheden sammen med Kim Charles Nielsen.

Selvom Jan ikke er i ejerkredsen og ledelsen længere, vil han stadig have en vigtig rolle blandt medarbejderstaben som tekniker og rådgiver ved specialløsninger. De oprindelige værdier om produktbredde og individuelle, skræddersyede løsninger med brugeren i centrum, vil fortsat udgøre virksomhedens DNA og være med til at bære virksomheden ind i fremtiden!

Vi har i løbet af 2015-16 været på en spændende udviklingsrejse, hvor vi har arbejdet med vores værdier, drømme og visioner for virksomheden og dens fremtid. Resultatet af dette udtrykkes bedst gennem vores nye grafiske udtryk og helt nye navn.

Ejerkredsen, ledelsen og alle medarbejderne er stolte af at præsentere jer for:

Vi håber, at kunder, leverandører og samarbejdspartnere kan lide, at vi er blevet lidt mere skarpe at se på, og at I vil gå på opdagelse på vores nye hjemmeside, som indeholder mere end 100 spændende produkter inden for vores fire forretningsområder: Produkter til hverdagsbrug, Produkter til undervisning, Produkter til arbejdslivet samt Produkter til at skabe bedre tilgængelighed i det offentlige rum.

Velkommen til Tonax A/S

 

 

Din kurv

Kurven er tom...