Mobilhalsslynger

Quattro 4.0 LD halsslynge med Bluetooth og mikrofon

ClearSounds Quattro 4.0 LD er en kraftig halsslynge til hørehæmmede og døve. Mobilhalsslyngen har en medfølgende diskret mikrofon, som sidder fast bagpå med en magnet. Mikrofonen tages af og på med et snuptag, og den er således altid med på farten til de mange samtalesituationer, man møder i hverdagen. Dette sæt er med betjeningsvenlige trykknapper. Denne teleslynge til mobiltelefoner og lignende er et meget anvendeligt hjælpemiddel til hørehæmmede og døve, da den indbyggede Bluetooth funktion nemt forbinder dig til dine elektroniske apparater, samtidig med at du uden problemer kan følge med i samtaler selv i støjende miljøer via den medfølgende mikrofon. Halsslyngen er en del af ClearSounds serie af høretekniske hjælpemidler, og dens funktionalitet kan nemt udvides med f.eks. en tv-sender.

HMI-NR: 101756
Varenr.: 2353
Inkl. moms 2.976,25 kr.
2.381,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Med ClearSounds Quattro LD får du 2 produkter i én pakke: mobilhalsslynge samt kommunikationsforstærker til samtalesituationer. Mobilhalsslyngen har trykknapper, og brugeren kan selv justere lyden med op til 30 dB. ClearSounds Quattro LD modtager først lyden fra mobiltelefonen, tablet og andre Bluetooth-enheder. Dernæst forstærkes lyden, før den overføres til høreapparater med T-spole eller hovedtelefoner, der er tilsluttet ClearSounds Quattro LD.

Mobilhalsslynge i kombination med lille og let mikrofon
Mobilhasslyngen sættes magnetisk sammen med ClearSounds Quattro MIC, så du altid har en lille og smart mikrofon på dig til anvendelse i samtalesituationer som fx hos læges, i bilen, til socialt samvær o.lign. ClearSounds Quattro 4.0 LD er velegnet for såvel personer med kraftigt høretab som personer med mindre høretab i alle aldersgrupper. Mobilhalsslyngen giver en klar og ren lyd.

Mobilhalsslynge i kombination med TV-sender
Tilkøber du den eksterne TV-sender ClearSounds QLinkTV til mobilhalsslyngen, kan du modtage signal fra TV, radio og andre medier via samme halsslyngemodtager som anvendes til mobiltelefoni. Du kan således ved denne kombinationsmulighed undgå at tilkøbe et separat produkt til modtagelse af lyd fra TV.

 

Mangler du hjælp?

Hvis du mangler hjælp til dit Clearsound produkt, så kan du Clearsounds egne instruktionsvideoer her. Bemærk at alle videoklip er på engelsk. Her kan du bl.a. se, hvordan du modtager et opkald via din Quattro mobilhalsslynge.

Du kan også downloade vores danske brugervejledning nederst på denne side.

Se mere

Du kan se en præsentation af produktet her: Clearsound Quattro præsentation. Bemærk at præsentationen er på engelsk, og at præsentationen viser produktet sammen med
ClearSounds Quattro MIC og er i udgaven der har display.

Pakkens indhold

  • Mobilhalsslynge
  • Ekstern mikrofon
  • USB-kabel til opladning
  • Quick Start Guide

Tekniske data

  • 30 dB justerbar forstærkning
  • 3,5 mm headset-stik
  • Kompatibilitet med standard Bluetooth Version 2.1 + EDR-enheder
Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede produkter

Din kurv

Kurven er tom...