Teleslynger

Echo MegaLoop Pro teleslynge til TV med optisk digital indgang og fjernbetjening

Echo MegaLoop Pro er en stationær teleslynge til tv og radio med smart fjernbetjening. Den indbyggede digitale indgang gør dette produkt til et af markedets nemmeste, når der skal forbindes til moderne TV – der skal ikke bruges yderligere ekstraudstyr. Forbindelsen fra teleslynge til høreapparat foregår gnidningsløst og er med til at gøre Echo MegaLoop Pro til et høreteknisk hjælpemiddel af høj kvalitet.

Teleslyngen kan anvendes med pudeslynge, men er velegnet til ruminstallation i rum på op til 70 kvadratmeter. Echo MegaLoop Pro anvendes som hjælpemiddel til døve og hørehæmmede i forbindelse med lydtransmission til høreapparat eller cochlear implantat.

HMI-NR: 113699
Varenr.: 2164
Inkl. moms 1.771,25 kr.
1.417,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Echo MegaLoop Pro har 2 mikrofonindgange, 2 line IN indgang, 1 optisk indgang, 1 coaxial indgang og AGC funktion. Det er unikt ved denne teleslynge, at den har integreret optisk indgang og coaxial indgang. Det betyder nemlig, at man til dette produkt ikke behøver at tilkøbe en optisk boks (D/A Converter). Dette er en stor fordel - og tillige en prisbesparelse - sammenlignet med lignende produkter, som har behov for en D/A converter for at konvertere fra digital(TV) til analog (teleslynge). Produktet er justerbart på volume/ tone og overholder IEC 118-4 standard.

Echo MegaLoop Pro er let at betjene. Brugeren kan justere lydstyrke og tone uafhængigt af lydinput. Teleslyngen reducerer baggrundsstøj via "background nose control" på produktets bagside. Her har brugeren mulighed for at justere hvor kraftigt baggrundsstøjen skal reduceres.

Det er muligt at påsætte en fysisk forbundet høretelefon på produktet samtidig med, at teleslyngen er aktiv. Med brug af ekstern mikrofon er det muligt at opfange omgivelseslyde som fx dørklokke og telefonkald. Såfremt der er pladsmangel ved montering, er det muligt med standerfod at sætte produktet i vertikal position. Produktet er designet i pænt og diskret sort kabinet med fremhævede knapper samt standerfod.

Pakkens indhold

  • MegaLoop Pro forstærker
  • Strømforsyning
  • Teleslyngeledning
  • Monteringsklips
  • Standerfod
  • Mikrofon med ledning
  • Phono-phono ledning
  • TOSLink kabel

Tekniske data

Strømforsyning

12v DC

Output

Output spænding > 4amp maks spænding til 0,4 ohms

Frekvens

100Hz til 5.2khz

Tone control effekt

+/-3db rækkevidde ved 200 Hz og 5Khz

Mikrofon

2 mikrofon indgange 3.5mm jackstik

Line Input

2 line-level indgang, 3.5mm stereo forbindelse

Digital Output

1 line-level optisk indgang + 1 coaxial indgang

AGC

Attack time > 30 dB range

Dimensioner

190mm(B) x 45mm(H) x 112mm(D)

Lydinput

+20dB

Mikrofon P input

Nominal Level - 60 dB

Mikrofon 1 input

Nominal level -44 dB

   

Download brugervejledning og quickguide

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Din kurv

Kurven er tom...