Teleslynger

Echo MegaLoop DAC teleslynge til TV med optisk digital indgang

Echo MegaLoop DAC er en stationær teleslynge til tv og radio. Den indbyggede digitale indgang gør dette produkt til et af markedets nemmeste, når der skal forbindes til moderne TV – der skal ikke bruges yderligere ekstraudstyr. Forbindelsen fra teleslynge til høreapparat foregår gnidningsløst og er med til at gøre Echo MegaLoop DAC til et høreteknisk hjælpemiddel af høj kvalitet.

Teleslyngen kan anvendes med pudeslynge, men er velegnet til ruminstallation i rum på op til 70 kvadratmeter. Echo MegaLoop DAC anvendes som hjælpemiddel til døve og hærehæmmede i forbindelse med lydtransmission til høreapparat eller cochlear implantat.

HMI-NR: 85289
Varenr.: 2164
Inkl. moms 1.771,25 kr.
1.417,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Echo MegaLoop DAC har 2 mikrofonindgange, 1 line IN indgang, 1 optisk indgang og AGC funktion. Det er unikt ved denne teleslynge, at den har integreret optisk indgang. Det betyder nemlig, at man til dette produkt ikke behøver at tilkøbe en optisk boks (D/A Converter). Dette er en stor fordel - og tillige en prisbesparelse - sammenlignet med lignende produkter, som har behov for en D/A converter for at konvertere fra digital(TV) til analog (teleslynge). Produktet er justerbart på volume/ tone og overholder IEC 118-4 standard.

Echo MegaLoop DAC er let at betjene. Brugeren kan justere lydstyrke og tone uafhængigt af lydinput. Det sker med en drejeknap, der nemt kan betjenes. Teleslyngen reducerer baggrundsstøj via "background nose control" på produktets forside. Her har brugeren mulighed for trinvist at justere hvor kraftigt baggrundsstøjen skal reduceres.

Det er muligt at påsætte en fysisk forbundet høretelefon på produktet samtidig med, at teleslyngen er aktiv. Med brug af ekstern mikrofon er det muligt at opfange omgivelseslyde som fx dørklokke og telefonkald. Såfremt der er pladsmangel ved montering, er det muligt med standerfod at sætte produktet i vertikal position. Produktet er designet i pænt og diskret sort kabinet med fremhævede knapper samt standerfod.

Pakkens indhold

  • MegaLoop DAC forstærker
  • Strømforsyning
  • Teleslyngeledning
  • Monteringsklips
  • Mikrofon med ledning
  • Scart stik
  • Phono-phono ledning
  • TOSLink kabel

Tekniske data

Strømforsyning

12v DC

Output

Output > 4amp maks strømstyrke, teleslynge modstand < 1 ohm

Frekvens

100Hz til 5.2khz (v/c mid)

Tone control effekt

20db rækkevidde max-min (v/c mid)

Mikrofon

2 mikrofon indgange 3.5mm jackstik

Line Input

1 line-level indgang, 3.5mm stereo forbindelse

Digital Output

1 line-level optisk indgang, TOSlink forbindelse

AGC

Attack time > 30 dB range

Dimensioner

190mm(B) x 45mm(H) x 112mm(D)

Lydinput

+20dB

Mikrofon P input

-3dB

Mikrofon 1 input

+3dB

Forvrængning

<1%

Download brugervejledning og quickguide

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Din kurv

Kurven er tom...