Skoleanlæg med elevmikrofoner

Audinor EDU skoleanlæg med 15 elevmikrofoner og 2 lærermikrofoner

Audinor EDU skoleanlæg med 15 elevmikrofoner og 2 lærermikrofoner er et helt nyt høreteknisk system på markedet. Systemet hjælper elever med nedsat hørelse med kommunikation og taleforståelse i undervisningen. Herved kan hørehæmmede elever deltage i undervisningen på samme vilkår som resten af klassen, uanset om de bruger høreapparat, cochlear implantat eller har andre hørevanskeligheder. Tilmed er systemet meget brugervenligt. Så snart mikrofonen bæres om halsen, kan undervisningen begynde.

HMI-NR: Ingen HMI
Varenr.: 3028
Inkl. moms 113.062,50 kr.
90.450,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Produkterne er enkle at anvende for alle i klassen. Knapper og funktioner er udstyret med forklarende tekst og symboler. Derudover er produkterne beskyttet af silikone-covers, som også gør produkterne nemme at rengøre. Læreren behøver ikke koble noget til computeren. T2 Audinor Lærermikrofon kan fungere som multimediesender og kan formidle lyd direkte fra SmartBoard. Systemet giver en stor frihed til eleven, der selv kan kontrollere lyden ved gruppearbejde, selvstændigt arbejde ved computer eller iPad mv.

Universelt og 100 % mobilt system
EDU systemet er universelt. Det passer til alle høreapparater/CI mm., så når eleven får nye høreapparater, er de stadig kompatible med systemet. Systemet består af 2 lærermikrofoner og 10 elevmikrofoner i en ladekuffert, audiokabler og mødeapparater. Hele systemet kan samles i den lille og praktiske ladekuffert og nemt tages med rundt på skolen. Mikrofonerne sender ikke, når de står i ladekufferten, så man behøver ikke slukke for enhederne. De virker derfor også med det samme, når de tages i brug og skal ikke tændes først.

Pakkens indhold

  • 15 x T1 Audinor Elevmikrofoner
  • 2 x T2 Audinor Lærermikrofoner
  • Ladekuffert
  • Audiokabler
  • Mødeadapter

Download brugervejledning og quickguide

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede produkter

Din kurv

Kurven er tom...