Høreapparatspecifikke streamere

SoundGate 3 streamer med bluetooth

Bernafons SoundGate 3 er streamer til hørehæmmede, der forbedrer brugerens kommunikationsmuligheder i hverdagen og på arbejdspladsen. SoundGate 3 er et fleksibelt høreteknisk hjælpemiddel, der nemt kan forbindes til lydkilder via bluetooth, kabel eller telespole. SoundGate 3 hjælper dig med kommunikation med familie, venner, kollegaer samt forretningspartnere. Produktet kan endda bruges til møder og konferencer, det kræver blot at man kobler en modtager på.

HMI-NR: 86838
Varenr.: 7423
Inkl. moms 1.500,00 kr.
1.200,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Bernafon SoundGate 3 kan anvendes sammen med personlige lydkilder så som mobiltelefoner, PC, iPad eller Bernafon`s TV-transmitter, samt clips mikrofon. Kan også anvendes i offentlige rum, hvor der er teleslyngeanlæg installeret. Desuden er der mulighed for tilslutning af universalmodtager. Produktet består af en streamer, hvor der sættes en nakkestrop til, så den hænger om halsen på brugeren. Nakkestroppen fungerer som antenne og kan justeres i længden (2 længder).

Hvis der tilsluttes universalmodtager, kan streameren bruges i undervisningssituationer, mødesituationer og lign. Her kan bl.a. nævnes Roger X der kan skabe forbindelse til Roger kommunikationssystemer.

Hele systemet kan betjenes via Bernafons SoundGate APP, der kan installeres på Android og Apple mobiltelefoner. Herved får brugeren direkte kontrol over sin streamer og dens lydinput, inklusiv lydstyrkejustering for de enkelte enheder. Der kan forbindes og styres op til fire lydkilder på samme tid.

 

 

 

 

Pakkens indhold

  • SoundGate 3
  • Nakkestrop (antenne)
  • 3,5 mm stereokabel
  • Strømforsyning
  • Ladestation
  • Beskyttelsescover
  • USB-ladekabel
  • Brugervejledning

Download brugervejledning

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Din kurv

Kurven er tom...