Høreapparatspecifikke streamere

Oticon Connectline TV 3.0 streamer til TV

Oticon Connectline er en Tv-adapter, der fungerer som en trådløs sender af lyd fra et tv eller fra andre elektroniske lydkilder direkte til de kompatible høreapparater; Oticon Opn høreapparaterne og Oticon Siya høreappartater. Tv-adapteren er sammen med høreapparat beregnet til at blive brugt af børn fra 36 mdr samt voksne.

Connectline 3.0 og brugerens høreapparater kan nemt forbindes og når dette er gjort kan lyden sendes så lydstyrken passer brugeren uden at påvirke den lyd, som andre bruger. På den måde slipper brugeren for at andre bliver påvirket af streameren. Adapteren streamer via trådløs forbindelse og brugeren vil derfor ikke opleve forsinkelser i lyden.

Der er også mulighed for at forbinde flere høreapparater til den samme adapter, så flere høreapparatsbrugere kan benytte streameren samtidig.

Connectline 3.0 kan derudover tilkobles Oticons RemoteControl 3.0 eller styres via Oticons app: ON.

HMI-NR: 102515
Varenr.:
Inkl. moms 2.100,00 kr.
1.680,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Hele Oticons ConnectLine system kan styres med din mobiltelefon. Oticon har lavet en app, ON, der nemt kan hjælpe dig, med at styre lyden til dit høreappart.

ConnectLine appen (ON) er ideel til at bruge som fjernbetjening, så du ikke behøver at røre høreapparaterne eller benytte Oticon Remote Control 3.0. ConnectLine appen forvandler din smartphone eller tablet til en diskret og let anvendelig fjernbetjening til de forskellige ConnectLine-elementer. Det er nemt og intuitivt at tilpasse de enkelte elementer i appen.

Tekniske specifikationer

  • Modelnavn: TVA3

Driftsforhold:

  • Temperatur: +5° C til +40° C

  • Fugtighed: 15 % til 93 %, ikke-kondenserende

  • Atmosfærisk tryk: 700 hPa til 1060 hPa

Opbevarings- og transportforhold:

  • Temperatur og luftfugtighed må ikke overstige de nedenfor anførte grænseværdier i længere perioder i forbindelse med transport og opbevaring:
  • Temperatur: -25° C til +70° C

  • Fugtighed: 15 % til 93 %, ikke-kondenserende

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Din kurv

Kurven er tom...