Høreapparatspecifikke streamere

Oticon ConnectLine adapter til fastnettelefon

Oticon ConnectLine Telefon Adapter forbinder din fastnettelefon med dine høreapparater, så de fungerer som et trådløst headset. Adapteren streamer lyden direkte fra telefonen til høreapparaterne så du kan tale trådløst i fastnettelefon. Adapteren er brugervenlig og opkald kan besvares med et enkelt tryk.

Brugeren modtager et signal ved indgående opkald, hvorefter du kan gå frit rundt indenfor telefonadapterens rækkevidde på 30 meter.

Oticon ConnectLine Telefon Adapter 2.0 er en del af ConnectLine serien, hvor enhederne fungerer med hinanden, så brugeren kan modtage et opkald selvom høreapparaterne er forbundet med en TV-adapter. Efter opkaldet vil de andre tilsluttede lydkilder begynde streaming igen automatisk.

Telefon adapteren kobles til Streamer Pro og det kræver derfor at du har en ConnectLine Streamer Pro for at få telefon adapteren til at virke.

HMI-NR: 77304
Varenr.:
Inkl. moms 2.100,00 kr.
1.680,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Adapteren er tilbehør til Oticon Streamer Pro, og kræver denne for at fungere. Opkaldet kan tages ved blot at trykke på en enkelt knap og lydstyrken kan justeres vha. Streamer Pro.

Adapteren forbindes til fastnettelefonen og kan tilsluttes alle Oticon høreapparater med trådløse funktionaliteter samt Streamer Pro'en.

Tekniske specifikationer

  • Dimensioner: 124 x 80 x 21 mm
  • Vægt: 100 g
  • Farve: antracit
  • Frekvensområde: 80 Hz til 3500 Hz

Pakkens indhold

  • Oticon ConnectLine telefonadapter
  • Strømforsyning
  • Analog standard telefonkabel
Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Din kurv

Kurven er tom...