Høreapparatspecifikke streamere

ReSound Unite fjernbetjening 2 til ReSound høreapparater

Regular Unite 2 fra ReSound er en lille smart fjernbetjening, der kan justere lydstyrken og skifte program på dine ReSound, Interton og Beltone trådløse høreapparater. Lyden kan justeres og tilpasses til hvert øre eller slukkes helt, så brugeren kan nyde lidt ro i ellers højlydte omgivelser.

Fjernbetjening kan udover at styre lyd og program på høreapparater også aktivere lydstreamere i hjemmet som Tv-streameren og Resound Micro Mic og forbinde dem til dine høreapparater, så TV lyden kan ændres uden at påvirke andre ikke hørehæmmede seere.

Resound Unite Fjernbetjening 2 har en rækkevidde på en meter og den kan derfor nemt bæres rundt i lommen eller tasken.

HMI-NR: 81602
Varenr.:
Inkl. moms 1.468,75 kr.
1.175,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

ReSound Unite fjernbetjening 2 har et diskret design og bruges som en nem måde at justere volumen og skifte program på alle trådløse høreapparater fra ReSound, Interton og Beltone.

Fjernbetjeningen har store knapper, der er lette at betjene og skærmen er stor, så brugeren tydeligt kan skelne mellem lydstyrke og programmer.  

 

For at aktivere Tv-streameren og Resound Micro Mic i hjemmet og forbinde dem til høreapparaterne skal du blot tænde for TV'et og trykke på streamingsknappen. Lyden bliver derefter dtreamet direkte til de tilkoblede høreapparater.

Tekniske specifikationer

  • Dimensioner: 90 x 40 x 15 mm
  • Vægt: 35 g
  • Rækkevidde: 1 meter
  • Frekvens: 2,4 GHz

Pakkens indhold

  • GN ReSound Unite Fjernbetjening 2
  • Opladerkabel
  • Brugervejledning
Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Din kurv

Kurven er tom...