Høreapparatspecifikke streamere

Rexton Smart Connect streamer med Bluetooth

Smart Connect streamer, til høreapparater fra Rexton, forbinder mobiltelefoner, PC, iPad eller TV-sender med dit høreapparat. Rexton Smart Connect kan tilsluttes lydkilder med Bluetooth. Der kan foretages håndfri opkald via en mobiltelefon, hvis den er forbundet med Bluetooth. Samtidig opfanger streamerens mikrofon tale fra brugeren, således at telefonen kan forblive i lommen. Det er muligt at forbinde to enheder via Bluetooth på en gang. Mobiltelefoner og andre lydkilder kan naturligvis også forbindes via 3,5 mm jackstik, hvorved lyden overføres direkte til streameren.

Smart Connect er et oplagt høreteknisk hjælpemiddel til hjemmet og arbejdspladsen. Du kan nem kommunikere med forretningspartnere, kolleger og familie, koble dit høreapparat til dit TV eller til teleslynger og mødemikrofoner på arbejdet.

HMI-NR: 88730
Varenr.: 2116
Inkl. moms 2.500,00 kr.
2.000,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Rexton Smart Connect er en fysisk let enhed, der hænger om halsen på brugeren. Ved at koble en universalmodtager så som Roger X fra Phonak kan Smart Connect forbindes til teleslynger, mødemikrofoner og andre høretekniske hjælpemidler, både på arbejdspladsen, til møder og konferencer.

Du kan se hvordan du justerer din Smart Connect og forbinder den til din telefon i disse videoer. Bemærk, videoerne er på engelsk:
Juster dit høreappart med Smart Connect
Sådan kobler du din Android telefon til din Smart Connect
Sådan kobler du din Smart Connect til en sender

Den medfølgende Rexton APP til Android og Apple giver brugeren direkte kontrol over sin streamer og dens lydinput, inklusiv lydstyrkejustering for de enkelte enheder.

 

 

 

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Din kurv

Kurven er tom...