Alarmmodtagere med vibration

Puzzle PocketVib Pro alarmmodtager med vibrator, lyd og lys.

Phonic Ear Puzzle PocketVib Pro alarmmodtager med vibrator, lyd og lys er en trådløs alarm, som kan fungere som f.eks kraftfuld røg- eller brandalarm til hørehæmmede. PocketVib vibrerer kraftigt, når dine alarmer, fra Puzzle systemets alarmsendere, såsom dørtelefon, porttelefon, røgalarm, telefon, babyalarm og brandalarm aktiveres. Dette produkt er et meget brugbart hjælpemiddel til hørehæmmede og døve, der kan bruges uanset høreevne. Vibratoren er kompatibel med alle alarmsendere i Puzzle Pro serien og kan via systembroen ”Puzzle to Puzzle Pro” også kombineres med den gamle ”Puzzle” serie.

PocketVib Pro er en trådløs lommevibrator, der kan bæres rundt i hjemme og har en rækkevidde på helt op til 75 meter. Alarmen signalerer med vibrationer i et bestemt mønster, og kan derudover også indstilles til at give en unik lysindikation og/eller melodi, samt et advarselssymbol på displayet.

HMI-NR: 110938
Varenr.:
Inkl. moms 2.287,50 kr.
1.830,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Den trådløse lommevibrator ”PocketVib” sender kraftige vibrationer til dig og signalerer ved hjælp af fire lysdioder, melodi og et vibrationsmønster, når det ringer på døren. Du kan tage vibratorgiveren med dig overalt i hjemmet med en afstand på op til 75 meter. Du kan have den i lommen eller fastgøre den på dit tøj eller bælte med den medfølgende bælteclips.

Forskellige vibrationsmønstre, lysdioder og lyde
Lommevibratoren har syv forskellige vibrationsmønstre, fire forskelligfarvede lysdioder samt en unik melodi, så du kan genkende fx telefonopkald og tryk på dørklokken. Derudover viser den et specifikt alarmsymbol på displayet, så du altid ved, hvilken alarm der er blevet aktiveret.

Kombinér med andre alarmer
Vibratoren kan også kombineres med alarmsendere i Puzzle Pro serien så som den trådløse alarmsender Puzzle Detect Pro og Puzzle Detect Door Pro, så du også kan få besked når fx telefonen ringer, røgalarmen hyler eller en sengeliggende har brug for personopkald.

Ved brug af systembroen "Puzzle to Puzzle plus" kan PocketVib Pro modtageren også modtage signaler fra den gamle serie "Puzzle Detect", "Puzzle Detect Door" og "Puzzle Observer".

 

Tekniske specifikationer

 • Vibrationer: 7 forskellige vibrationsmønstre
 • Lyssignal: 4 forskellig-farvede lysdioder med 7 forskellige lysmønstre
 • Signaloverførsel: Modtager via FM, frekvens: 433,92 MHz
 • Personlig kode: 32 mulige indstillinger
 • Rækkevidde: Op til 75 meter
 • Batteri: 3 stk. Alkaline type LR 1, 1,5 V
 • Batterilevetid: Ca. 1 år (ved op til 5 aktiveringer dagligt)
 • Batterivagt: Ja
 • Mål (hxbxd): 85 x 55 x 23 mm
 • Farve: Sort
 • Materiale: ABS plast
Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede Produkter Phonic Ear Puzzle Pro alarmsendere- og modtagere

Din kurv

Kurven er tom...