Skoleanlæg med elevmikrofoner

Roger skoleanlæg med 13 elevmikrofoner

Phonaks nye Roger skolesystem er en samlet pakkeløsning specifikt designet til brug i undervisning af elever med hørevanskeligheder. Roger skoleanlæg hjælper hørehæmmede børn og unge med taleforståelse og kommunikation, således at de kan få optimal undervisning på lige fod med resten af klassen. Systemet hjælper alle klassens elever, uanset om de har høreapparat, cochlear implantat eller måske sprogvanskeligheder.

HMI-NR: Ingen HMI
Varenr.: 7092
Inkl. moms 98.068,75 kr.
78.455,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Skolesystemet er kompatibelt med alle høreapparater og CI via halsteleslynge. Desuden integrerer systemet direkte med Phonaks Roger-modtagere, hvilket giver en smart løsning uden mellemled. Det er let at sætte op og flyttes nemt med rundt fra lokale til lokale.

Hør alle elever tydeligt med elevmikrofonen
Roger Pass-Around Mic er en elevmikrofon i et flot design. Den er velegnet i situationer, hvor der er flere elever, som taler, fx under klassediskussioner i undervisningen o.lign. Elevmikrofonen sikrer, at alle elever og læreren kan høres klart og tydeligt.

Intelligent lærermikrofon med touchscreen display
Den intelligente lærermikrofon Roger Touchscreen Mic med touchscreen display bruges i undervisningen, så læreren kan høres alle steder i klasseværelset, når den bæres om halsen. Udover at fungere som lærermikrofon fungerer Roger Touchscreen Mic også som gruppearbejdsmikrofon, hvor den opfanger lyd fra alle eleverne i gruppen, når den lægges midt på bordet. Roger Touchscreen Mic’s tre indbyggede mikrofoner samarbejder, så mikrofonerne automatisk retter sig mod den elev, der taler.


Tislut nemt til multiemedieudstyr
Roger Multimedia Hub er en mediesender, der kan tilsluttes multimedieudstyr i klassen såsom smartboards, computere og video. Den kan også kobles til en tablet eller lydbog, så den fungerer som selvstændig sender, og en elev kan lytte alene.


Transportér og oplad systemet med smart kuffert
Roger Charging Case fungerer som bade opbevaring, transport og opladning af op til 15 Roger Touchscreen Mic, Roger Pass-around Mic og Roger Multimedia Hub samtidigt.

Pakkens indhold

  • 13 x Roger Pass-Around Mic’s inkl. bordholdere
  • 1 x Roger Touchscreen Mic
  • 1 x Roger Multimedia Hub
  • 1 x Roger Charging Case
Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede produkter

Din kurv

Kurven er tom...