Alarmsendere til røgalarmer

Signolux akustisk sender til røgalarm

Signolux universelle akustiske sender A-2656 opfanger lyden fra røgalarmen, babygråd osv., og sender det videre til din Signolux modtagerenhed. Produktet er en del af Humantechniks bud på en moderne serie af trådløse alarmeringsprodukter og kan nemt bruges som supplement til din almindelige røgalarm. Produktserien udgør tilsammen et komplet sæt af høretekniske hjælpemidler inden for alarmering og varsling i eget hjem. Denne universelle akustiske sender kan installeres ved siden af din normale røgalarm, hvorved du nu har en røgalarm til hørehæmmede og døve. Du kan desuden benytte produktet som babyalarm, eller andre steder i din bolig så som dørtelefon eller lignende. Der er nem mulighed for at justere mikrofonens følsomhed, så kun de relevante lyde aktiverer systemet.

Systemet er meget driftsikkert, og har ekstra lang batterilevetid. Det sikrer at du ikke overser din røgalarm, skulle den blive aktiveret. Du kan desuden tilkøbe en 6V strømforsyning, der sikrer at dit system aldrig løber tør for strøm.

HMI-NR: 105020
Varenr.: 2333
Inkl. moms 900,00 kr.
720,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Signolux Universel Akustisk Sender er udformet i et lille pænt firkantet og diskret design. Den monteres på medfølgende vægbeslag. Ved tvivl om, hvorvidt senderen er aktiv, er der batteritestknap, der ved aktivitet sender signal til Signolux seriens pågældende modtagere. Når senderen aktiveres lyser der en rød LED.

Signolux er et helt nyt alarmeringssystem fra Humantechnik, hvor fleksibilitet og driftssikkerhed er i fokus. Serien er fleksibel, fordi den har mulighed for 8 forskellige alarmer. Du kan selv nemt kan vælge lyd/alarm-ikon efter eget behov. Seriens driftssikkerhed er sikret, fordi senderenheder og modtagerenheder parres sammen (fremfor at køre på bestemt kanal), hvilket sikrer, at systemet ikke forstyrres af interferens fra andre systemer i nærheden. Derudover er alarmsystemet designet til den moderne verden, og kan således styres via din smartphone.

Dette produkt kan ikke stå alene, det skal forbindes til en Signolux modtager-enhed, da dette produkt udelukkende registrerer og videresender alarmen.

Se Humantechniks præsentation af Signolux serien her. Bemærk, videoen er på engelsk.

Du kan finde Humantechniks Signolux smartphone App her:

Google Play til Android

iTunes Appstore til Apple

Vær opmærksom på at app’en kun virker, hvis den forbindes til dit Signolux system via en Signolux Gateway

Pakkens indhold

  • Signolux Akustisk sender A-2656
  • 3 stk. AAAbatterier
  • Mikrofonledning
  • Vægbeslag
  • Brugervejledning

Tekniske data

 

Strømforsyning:

3 stk. 1,5V AAA batterier eller

Signolux-strømforsyningen

Højde:

75 mm

Bredde:         

122 mm

Dybde:

38 mm

Vægt:

128 g (uden batterier)

Frekvens:

868,35 MHz

På standby:

Op til 1-2 år ved 5 signaler pr. dag, alt efter batteriets type og kvalitet.

En tilsluttet og aktiveret babymikrofon (babyalarm- knap i position „1“) reducerer standby-tiden til ca. 100 dage.

 

 

Download brugervejledning og quickguide

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede produkter til Signolux serien

Din kurv

Kurven er tom...