Alarmmodtagere med lyssignaler

Signolux alarmmodtager med lys- og lydsignaler

Signolux Standard Modtager A-2614 er en alarm til døve og hørehæmmede, som modtager alarmer fra Signolux-seriens sender-enheder, såsom røg- og babyalarmer. Produktet alarmerer brugeren med kraftige lysblink såvel som høj lyd på op til 90dB. I modsætning til andre alarmeringsprodukter bruger Signolux Standard Modtager mere autentiske alarmlyde, det betyder f.eks. at der tydeligt kan høres babygråd, hvis babyalarmen aktiveres. Det gør det nemt for brugeren at genkende den enkelte alarm, uden at skulle huske komplicerede lydmønstre. Udover de nemt genkendelige alarmlyde, har Signolux modtageren også tydelige symboler for hvert af de indkomne alarmer (fx telefon, baby, dør osv.) Udfor hvert symbol lyser en lysdiode i forskellige farver (én for hver alarm), når denne alarm forekommer.

Produktet er en del af Humantechniks bud på en moderne serie af trådløse alarmeringsprodukter og kan nemt bruges til at varsle personer med høreapparat om indkomne telefonopkald. Produktserien udgør tilsammen et komplet sæt af høretekniske hjælpemidler inden for alarmering og varsling i eget hjem.

HMI-NR: 105023
Varenr.: 2336
Inkl. moms 1.306,25 kr.
1.045,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Signolux er et helt nyt alarmeringssystem fra Humantechnik, hvor fleksibilitet og driftssikkerhed er i fokus. Serien er fleksibel, fordi den har mulighed for 8 forskellige alarmer. Du kan selv nemt kan vælge lyd/alarm-ikon efter eget behov. Seriens driftssikkerhed er sikret, fordi senderenheder og modtagerenheder parres sammen (fremfor at køre på bestemt kanal), hvilket sikrer, at systemet ikke forstyrres af interferens fra andre systemer i nærheden. Derudover er alarmsystemet designet til den moderne verden, og kan således styres via din smartphone.

Se Humantechniks præsentation af Signolux serien her. Bemærk, videoen er på engelsk.

Du kan finde Humantechniks Signolux smartphone App her:

Google Play til Android

iTunes Appstore til Apple

Vær opmærksom på at app’en kun virker, hvis den forbindes til dit Signolux system via en Signolux Gateway

Bemærk: Dette produkt kan ikke stå alene, det skal benyttes sammen med en Signolux alarmsender, såsom: Dørtryk, Telefonvarsling eller Babyalarm. Du kan finde alle Signolux alarmsendere i vores webshop.

Modtageren er nem at flytte med sig rundt, da den er batteridrevet, men kan også monteres på væg med medfølgende beslag. Lydstyrken reguleres ved hjælp af et drejehjul. Der kan tilsluttes ekstra blink og pudevibrator.

Ved tvivl om, hvorvidt senderen er aktiv, er der batteritestknap, der ved aktivitet sender signal til Signolux seriens pågældende modtagere. Når senderen aktiveres lyser der en rød LED.

Signolux Standard Modtager anvender 4x C standardbatterier. Der kan ligeledes tilkøbes en strømforsyning for kontinuerlig drift.

 

Pakkens indhold

  • Signolux Standard Modtager A-2614
  • 4 stk. batterier LR14 (C-batterier)
  • Vægbeslag
  • 2 skruer
  • 2 rawlplugs
  • Brugervejledning
  • Garantibevis

Tekniske data

Driftstemperatur

0 btil40°C

Frekvens

868,35 MHz*

Lydstyrke

90 dB ved 1 m

HF-sendestyrke

-

Batterier

4 x LR14

Batteriets levetid

(5 aktiveringer pr. dag)

Ca. 12 måneder

Strømforsyning

lavspænding

tilslutning

Mål (H x B x D)

153 x 121 x 43 mm

Vægt

296 g

Download brugervejledning og quickguide

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede produkter til Signolux serien

Din kurv

Kurven er tom...