Alarmsendere til røgalarmer

Signolux røgalarm med høj lyd

Signolux røgalarm A-2653 fungerer som en helt normal røgalarm, og er desuden velegnet som røgalarm til hørehæmmede. Produktet er en røgalarm med høj lyd på op til 85dB. Røgalarmen er en del af Signolux serien og sender derfor også signal til Signolux alarmmodtagere når røgalarmen bliver aktiveret. Herved kan brugeren nemt og sikkert blive varslet om røg i husstanden, uanset om brugeren er hørehæmmet eller ej.

Produktet er en del af Humantechniks bud på en moderne serie af trådløse alarmeringsprodukter. Produktserien udgør tilsammen et komplet sæt af høretekniske hjælpemidler inden for alarmering og varsling i eget hjem

HMI-NR: 103757
Varenr.: 2328
Inkl. moms 1.243,75 kr.
995,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Signolux er et helt nyt alarmeringssystem fra Humantechnik, hvor fleksibilitet og driftssikkerhed er i fokus. Serien er fleksibel, fordi den har mulighed for 8 forskellige alarmer. Du kan selv nemt kan vælge lyd/alarm-ikon efter eget behov. Seriens driftssikkerhed er sikret, fordi senderenheder og modtagerenheder parres sammen (fremfor at køre på bestemt kanal), hvilket sikrer, at systemet ikke forstyrres af interferens fra andre systemer i nærheden. Derudover er alarmsystemet designet til den moderne verden, og kan således styres via din smartphone.

Se Humantechniks præsentation af Signolux serien her. Bemærk, videoen er på engelsk.

Dette produkt kan ikke stå alene, det skal forbindes til en Signolux modtager-enhed, da dette produkt udelukkende registrerer og videresender alarmen. Der eksisterer forskellige Signolux alarmsender, f.eks: Dørtryk, Telefonvarsling eller Babyalarm. Du kan finde alle Signolux alarmprodukter i vores webshop.

Du kan finde Humantechniks Signolux smartphone App her:

Google Play til Android

iTunes Appstore til Apple

Tekniske data

Dimensioner: Ø 105 mm / H: 45 mm
Farve: Hvid
Vægt: 156 g
Strømforsyning: indbygget batteri, 10 års batterilevetid
Transmissions frekvens: 868,35 Mhz

 

Download brugervejledning og quickguide

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede produkter til Signolux serien

Din kurv

Kurven er tom...