Tinnitus

Sound+Sleep Mini Tinnitus masker

Sound+Sleep Mini er en avanceret tinnitus masker i lille smart format. Systemet kan, med sin høje lydkvalitet og store lydudvalg, maskere de fleste former for tinnitus og søvnproblemer.

En god nats søvn er vigtig for at opretholde en høj livskvalitet, og her kan søvnterapi via Sound+Sleep Mini hjælpe dig. Tinnitus maskeren er ikke en tinnitus kur, men den kan dæmpe tinnitus. Den har flere afslappende lyde, der passer til dit behov. Sound+Sleep Minis patenterede reaktive teknologi kan neutralisere uønskede eller støjende lyde, så du ikke bliver forstyrret i din søvn.

HMI-NR: 103139
Varenr.: 2018
Inkl. moms 1.368,75 kr.
1.095,00 kr.
Læg i kurv

Produktdetaljer

Sound+Sleep Mini hjælper dig med at sove bedre. Sound+Sleep Mini har et smart og elegant design og en virkelig god lydkvalitet - og så er den lille og kompakt og kan tages med på rejsen!

Sound+Sleep Mini har 12 forskellige lydkategorier, der hver har yderligere 4 variationsmuligheder. Der er derfor altid en lyd, der passer til dit behov. Fald fx i søvn til lyden fra et tog, havet eller regnvejr og variér lyden efter dit temperament. Du kan også tilslutte din mobiltelefon og lytte til din egen musik. Med timerfunktion på 30, 60 eller 90 minutter eller repeatfunktion.

Sound+Sleep Mini har en helt særlig patenteret reaktiv teknologi, der gør, at den kan indstilles til at styre lydniveauet efter omgivelsernes støjniveau, så den selv skruer op og ned for volumen afhængig af støjen i dine omgivelser. På den måde maskerer Sound+Sleep Mini uhensigtsmæssig støj, der ellers kunne forstyrre din søvn.  

Ved tilkøb af pudehøjttalere kan du bruge Sound+Sleep Mini, helt uden at forstyrre din partner, hvis det kun er dig, der ønsker at falde i søvn til de beroligende lyde. Sound+Sleep Mini er særlig velegnet til personer med Tinnitus eller søvnbesvær, men er også meget anvendelig til forbedre babyers søvn!

Du kan se en gennemgang af produktet og høre de forskellige lyde her: video gennemgang. Bemærk: videoen er på engelsk

Pakkens indhold

  • 1 stk. Sound+Sleep Mini system
  • 1 stk. strømforsyning
  • 4 stk. batterier til systemet
  • 1 stk. brugervejledning

Tekniske data

  • 48 forskellige lyde, i 12 forskellige kategorier
  • Adaptive Sound™ lytter til dine omgivelser og neutraliserer støj
  • Strøm via stikkontakt, batterier eller usb
  • Kan automatisk slukke efter 30, 60 eller 90 minutter
  • Lydindgang til brug med smartphone, computer, tablet etc. så den kan afspille den musik, du har på dine egne devices

Download brugervejledning og quickguide

Leveringstid
2-4 hverdage
Fortrydelsesret
14 dages returret
Største udvalg af høreteknik
På vores hjemmeside har vi har over 100 produkter fra mange forskellige producenter

Relaterede produkter

Din kurv

Kurven er tom...