SPS - produkter og løsningsmodeller

Tonax aftale med Undervisningsministeriet indeholder en lang række produkter i forskellige sammensætninger og mærker. Produktsortimentet er bredt for at sikre de allerbedste muligheder for forstærkning af lyd - uanset hørenedsættelsens karakter eller mærket af høreapparat, CI eller BAHA. Se alle produkter og løsningsmuligheder her:

Skoleanlæg til hørehæmmede

Skolesystemer til klasseundervisning

Her kan du se de forskellige kommunikationssystemer, som kan ansøges og bevilges af Undervisningsministeriet (STUK) via SPS-systemet.

Læs mere om de forskellige skolepakker og hvad de består af. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til pakkernes indhold og sammensætning.

Se mere her
skoleanlæg hørehæmmede

Envejs-kommunikation til undervisning

Her kan du se de forskellige envejs-kommunikationssystemer, som kan ansøges og bevilges af Undervisningsministeriet (STUK) via SPS-systemet.

Læs mere om de forskellige systemer til envejs-kommunikation fra underviser til elev. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til systemerne.

Se mere her
modtager universal

Universalmodtagere til brug i undervisning

Her kan du se de forskellige  universalmodtagere, der kan ansøges og bevilges af Undervisningsministeriet (STUK) via SPS-systemet.

Læs mere om de 5 forskellige universalmodtagere her.

Se mere her
koncentrationsbesvær i skolen

APD og koncentrationsvanskeligheder

Her kan du se de forskellige løsninger til APD og koncentrationsvanskeligheder, som kan ansøges og bevilges af Undervisningsministeriet (STUK) via SPS-systemet.

Læs mere om de forskellige løsninger. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til systemerne.

Se mere her
Skab til undervisning

Skabe til opbevaring af undervisningsudstyr

Her kan du læse om skabe til opbevaring af undervisningsudstyr. Skabene kan ansøges og bevilges af Undervisningsministeriet (STUK) via SPS-systemet.

 

Se mere her

Din kurv

Kurven er tom...