Tolkesystemer

Professionelle produkter til simultantolkning

Tonax er dansk distributør af Williams AV produkter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde løsninger indenfor helt særlige nicheområder såsom simultantolkning.
Williams AV er et amerikansk firma, der producerer professionelt AV-udstyr med fokus på inklusion og engagement af brugerne.

Produkterne spænder lige fra trådløst intercom og tour guide til tolkesystemer.

Læs mere om Williams Av på deres hjemmeside. Vi er distributør på hele Williams AV sortiment.

Williams AV Interpreter Control Console

Simultantolkning – mobilt og stationært tolkeudstyr

Williams AV producerer bl.a. professionelt tolkeudstyr dedikeret til simultantolkning.
Alt efter dit behov tilbyder vi både mobile og stationære løsninger, som kan indrettes alt efter, hvor mange tolke og lyttere, der skal indgå i opsætningen.
Tolkeudstyret har et stort udvalg af tilbehør, så tolkene kan arbejde med et headset af deres præference og lytterne kan få lyden leveret på forskellige måder. For mennesker med høreapparat/cochlear implantat er der bl.a. mulighed for halsteleslynge.

Interpreter Control Console kan bruges både som et stand-alone-tolkesystem for to tolke eller indgå i en større opsætning.

I denne kategori tilbydes endvidere totalløsninger, hvor vi har sammensat forskellige pakker dedikeret til tolkeopsætninger med forskellige antal tolke og lyttere.

Williams AV Interpreter Control Console

Tonax hjælper med råd og vejledning

Har du spørgsmål? Har du brug for råd og vejledning til at finde den passende løsning til din tolkeopgave?
Vores salgs- og produktansvarlige medarbejder, René Knudsen, er specialist indenfor Williams AV produkter og står klar til at hjælpe og guide dig!

René kan kontaktes på tlf. 29 39 25 75 eller rene@tonax.dk. Du kan også benytte kontaktformularen nederst på siden, og så kontakter vi dig.

Send en besked til os

Har du spørgsmål? Brug for råd og vejledning? Ønsker du et tilbud? Så kontakt os via denne kontaktformular, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os