Alarmmodtager - Wifi & APP

Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig, er du altid opdateret med, hvad der sker af hændelser i dit eget hjem. Du kan installere lige så mange sendere og modtagere i dit personlige varslingssystem, som du føler dig mest tryg ved. Her finder du produkter, der videresender varslingerne til din smartphone.


Modtag varslinger på mobilen

Her i kategorien finder du produkter, der forbinder dit varslingssystem med din mobiltelefon, som bliver forvandlet til en modtagerenhed for varslinger. Via en app modtager du varslinger på mobiltelefonen, når din(e) sender(e) har registreret, at det ringer på døren, at brandalarmen hyler m.m.

Din mobiltelefon vil dermed også kunne modtage varslerne, selvom du opholder dig udenfor dit systems rækkevidde. Du kan dermed stadig være opdateret med varslinger, selvom du går ude i haven eller andetsteds. Systemet er endvidere også særlig egnet til nabohjælp eller for pårørende.

Hvordan en varslingsserie fungerer

Et varslingssystem til boligen er særlig egnet for hørehæmmede og døve, der har brug for at blive orienteret om, hvad der foregår i sit eget hjem på en anden måde end lyd. Med et varslingssystem installeret i dit hjem, kan du blive informeret om, at brandalarmen hyler, at det ringer på døren eller at telefonen ringer m.m. Alt efter valg af modtagerenhed(er) bliver du informeret med vibration, blinkende lyd eller ekstra høj lyd. Du kan installere lige så mange modtagere og sendere i din personlige opsætning, som du føler dig mest tryg ved. Enhederne kommunikerer trådløst med hinanden.