Alarmmodtagere med lys

Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig, er du altid opdateret med, hvad der sker af hændelser i dit eget hjem. Du kan installere lige så mange sendere og modtagere i dit personlige varslingssystem, som du føler dig mest tryg ved. Her finder du de forskellige alarmmodtagere, der alarmerer med blinkende lys.


Varslingssystemer for døve og hørehæmmede

I vores varslingssystemer til hjemmet får du mulighed for at blive varslet på forskellige måder, når der sker en ”hændelse” i dit hjem. Denne hændelse kan være alt lige fra, telefonen ringer, det ringer på døren og til mere alvorlige hændelser, såsom når brandalarmen hyler. Systemet fungerer ved, at der installeres en eller flere sendere – alt efter behov – og disse sendere vil sende et trådløst signal til den eller de modtagere, du har valgt i din opsætning. Der kan installeres lige så mange modtagere og sendere i dit personlige system, som du føler dig mest tryg ved.

Varslingssystemerne tilbydes fra forskellige producenter, hvorfor du finder modtagere fra forskellige mærker. Dit personlige system skal naturligvis opbygges i det samme mærke, så enhederne problemfrit fungerer sammen.

Blinkende lys som varslingsform

Her i kategorien præsenteres du for modtagere, der varsler med blinkende lys. Dvs. når modtageren modtager information om, at der sker en hændelse, vil den varsle dig med lyssignaler. Mange af varslingsmodtagerne har yderligere funktioner og varsler via en kombination af lys og lyd, eller blinkende lys og ikoner, der visere hvilken hændelse, den har registreret.

Tag et kig rundt i kategorien og se, om disse modtagere er den rette varslingsform for dig. Husk du altid kan have flere modtager med forskellige varslingsformer, hvis du føler dig mest tryg ved dette.

Se de andre varslingsformer for modtagere under følgende kategorier: Alarmmodtagere med lyd | Alarmmodtagere med vibration | Alarmmodtagere tonekald | Alarmmodtagere vækning