Alarmmodtagere med vibration

Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig, er du altid opdateret med, hvad der sker af hændelser i dit eget hjem. Du kan installere lige så mange sendere og modtagere i dit personlige varslingssystem, som du føler dig mest tryg ved. Her finder du de forskellige alarmmodtagere, der alarmerer med vibration.


Alarm og varsling for hørehæmmede og døve

Som hørehæmmet eller døv kan det være svært at høre, hvad der foregår i sit eget hjem. Det kan være hverdagshændelser, såsom at det ringer på døren eller telefonen ringer. Det kan også dreje sig om mere alvorlige hændelser, såsom at røgalarmen hyler.
For at du altid kan være opdateret med, hvad der foregår i dit eget hjem, tilbyder vi forskellige varslingsserier til boligen. Når der sker en ”hændelse” i dit hjem, vil de installerede sendere trådløst give besked til den eller de valgte modtagere. Der kan installeres lige så mange sendere og modtagere i dit personlige system, som du føler dig mest tryg ved.

Varslingsserierne tilbydes fra forskellige producenter, hvorfor du finder modtagere fra forskellige brands. Dit personlige system skal naturligvis opbygges i det samme brand, så enhederne problemfrit fungerer sammen.

Bliv varslet med vibration

Her i kategorien præsenteres du for varslingsmodtagere, der varsler med vibration. Dvs. når modtageren modtager information om, at der sker en hændelse, vil den varsle dig ved at vibrere. Modtagerne fås i meget forskellige versioner f.eks. som en lommevibrator, armbåndsvibrator eller en pudevibrator til natten.

Tag et kig rundt i kategorien og se, om disse modtagere er den rette varslingsform for dig. Husk du altid kan have flere modtager med forskellige varslingsformer, alt efter hvad du føler dig mest tryg ved.

Se de andre varslingsformer for modtagere under følgende kategorier: Alarmmodtagere med lys | Alarmmodtagere med lyd | Alarmmodtager tonekald | Alarmmodtagere vækning