Alarmmodtagere vækning

Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig, er du altid opdateret med, hvad der sker af hændelser i dit eget hjem. Du kan installere lige så mange sendere og modtagere i dit personlige varslingssystem, som du føler dig mest tryg ved. Her finder du de forskellige alarmmodtagere i form af vækkeure, der alarmerer på forskellig vis.


Alarm og varsling for døve og hørehæmmede

Som døv eller hørehæmmet kan det være svært at høre, hvad der foregår i sit eget hjem. Det kan være hverdagshændelser, såsom at telefonen ringer eller det ringer på døren. Det kan også dreje sig om mere alvorlige hændelser, såsom at brandalarmen hyler.
For at du altid kan være informeret om, hvad der foregår i dit eget hjem, tilbyder vi forskellige varslingsserier til boligen. Når der sker en ”hændelse” i dit hjem, vil de installerede sendere trådløst give besked til den eller de modtagere, der er tilkoblet. Der kan installeres lige så mange modtagere og sendere i dit personlige varslingssystem, som du har det bedst med.

Varslingsserierne tilbydes fra forskellige producenter, hvorfor du finder modtagere fra forskellige brands. Dit personlige system skal naturligvis opbygges i det samme brand, så enhederne fungerer sammen uden problemer.

Bliv varslet om natten

Her i kategorien præsenteres du for vækkeure, der kan bruges alene eller som en del af en varslingsserie. Når vækkeuret er koblet op til en varslingsserie, fungerer den som en modtager og signalerer, når der sker en hændelse i dit hjem.
Vækkeurene er specielt udviklet til hørehæmmede og døve, hvor et almindeligt vækkeurs ringen ikke er nem at høre. Vækkeurene her i kategorien giver besked via ekstra høj lyd, blinkende lys eller via vibration – eller en kombination af disse. Således bliver du informeret på bedste vis, når det er tid til at stå op, eller hvis du skal varsles i løbet af natten – f.eks. hvis din brandalarm hyler.

Vækkeurene kan kombineres med andre modtagere, så du har et varslingssystem til om natten og et til om dagen. Se de andre varslingsmodtagere i følgende kategorier: Alarmmodtagere med lys | Alarmmodtagere med lyd | Alarmmodtagere vibration | Alarmmodtagere tonekald
Har du blot brug for et vækkeur specielt designet til døve eller mennesker med høretab uden, at det skal indgå i en varslingsserie? Så tag et kig på vores andre vækkeure her.