Alarmsendere til dørklokke

Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig, er du altid opdateret med, hvad der sker af hændelser i dit eget hjem. Du kan installere lige så mange sendere og modtagere i dit personlige varslingssystem, som du føler dig mest tryg ved. Her finder du de forskellige alarmsendere, der sender besked til dine modtagere, når det ringer på døren.


Varslingsserier

Varslingsserier er egnet til mennesker med høretab, døve samt ældre, som har brug for en anden varslingsform end alm. lyd til sit hjem. Serierne fungerer således, at der installeres forskellige sendere og modtagere i dit hjem – lige så mange, som du føler dig mest tryg ved – både for din sikkerhed samt hverdag. De forskellige sendere registrerer f.eks., hvis det ringer på døren, babyen græder, telefonen ringer, røgalarmen hyler eller andre hændelser, og sender dermed et trådløst signal til de installerede modtagere. Der findes flere forskellige typer af modtagere, der varsler på forskellig vis, f.eks. i form af ekstra høj lyd, blinkende lys, vibration m.m. Du bestemmer selv, hvilke(n) varslingsform(er), der fungerer bedst for dig. Systemet kan sættes op til at passe til netop dit behov i hjemmet.

Varslingsserierne tilbydes fra forskellige producenter, hvorfor du finder modtagere fra forskellige brands. Dit personlige system skal naturligvis opbygges i det samme brand, så enhederne fungerer sammen uden problemer.

Hør dørklokken

Her i kategorien præsenteres du for sendere, der registrer, hvis det ringer på døren. Det kan være en sender, der installeres direkte i stedet for en dørklokke, eller en sender, der installeres, så den opfanger lyden fra dørklokken, når nogen ringer på. Uanset hvilken produktløsning, sørger dørsenderen for at sende et trådløst signal til din modtager. Således bliver du informeret enten via ekstra høj lyd, blinkende lys eller vibration – alt efter hvilke eller hvilken modtagerenhed, du har valgt til dit system.
Sådan går du aldrig mere glip af et besøg eller hvis pakkebudet ringer på!

Du kan have installeret lige så mange sendere og modtagere i din personlige opsætning, som du ønsker. Tag et kig på de andre sendere: Alarmsendere til telefon | Alarmsendere til røgalarm | Babyalarm | Personkald