Alarmsendere til røgalarm

Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig, er du altid opdateret med, hvad der sker af hændelser i dit eget hjem. Du kan installere lige så mange sendere og modtagere i dit personlige varslingssystem, som du føler dig mest tryg ved. Her finder du de forskellige alarmsendere, der sender besked til dine modtagere, når din røgalarm hyler.


Røgalarm til døve

Produkterne i denne kategori tilhører vores varslingsserier for hørehæmmede og døve. Varslingsserier er egnet til mennesker med høretab, som ikke kan høre de almindelige hændelser i sit eget hjem, f.eks. når røgalarmen hyler. Serierne fungerer således, at der installeres forskellige modtagere og sendere i dit hjem, der kommunikerer med hinanden, når der sker en hændelse. Modtagerne varsler dig på forskellig vis, f.eks. i form af vibration, ekstra høj lyd og blinkende lys m.m. Find ud af, hvilken varslingsform, der passer bedst til dig, og sammen sæt dit personlige varslingssystem med lige så mange sendere og modtagere, som du føler dig mest tryg ved – både for din sikkerhed samt hverdag!

Varslingsserierne tilbydes fra forskellige producenter, hvorfor du finder modtagere fra forskellige brands. Dit personlige system skal naturligvis opbygges i det samme brand, så enhederne fungerer sammen uden problemer.

Hør når røgalarmen hyler

Som hørehæmmet eller døv kan det være svært at høre, når røgalarmen hyler. Dette kan selvsagt føre til meget alvorlige situationer, hvorfor det er vigtigt, du har et brandvarslingssystem installeret i dit hjem, der er tilpasset din hørelse og situation. Måske du har brug for at blive varslet med blinkende lys eller vibration i stedet for? Røgalarmenerne i denne kategori fungerer som sendere, der sender et trådløst signal til alle dine modtagere, når de registrerer en røgalarm. Alt efter valg af modtager, bliver du informeret om via ekstra høj lyd, blinkende lys eller vibration – eller en kombination af disse. Sådan ved du altid besked, skulle der opstå en farlig røgudvikling i dit hjem. Til natten kan du f.eks. have et vækkeur som modtager, der får din pude til at vibrere, når den modtager et signal fra røgalarmen. Tag et kig på de forskellige modtagere og find den bedste løsning til dig. Husk du kan have lige så mange sendere og modtager i din opsætning, som du føler dig bedst tilpas med.