Babyalarmer

Med vores udvalg af høretekniske hjælpemidler i form af varslingssystemer til den private bolig, er du altid opdateret med, hvad der sker af hændelser i dit eget hjem. Du kan installere lige så mange sendere og modtagere i dit personlige varslingssystem, som du føler dig mest tryg ved. Her finder du de forskellige alarmsendere, der sender besked til dine modtagere, når babyen græder.


Babyalarm til hørehæmmede

Produkterne i denne kategori tilhører vores varslingsserier for døve og hørehæmmede. Varslingsserier er egnet til mennesker med høretab, som ikke kan høre de almindelige hændelser i sit eget hjem. Serierne fungerer således, at der installeres forskellige sendere og modtagere i dit hjem, der kommunikerer med hinanden, når der sker en hændelse. Der findes flere forskellige typer af modtagere, der varsler på forskellig vis, f.eks. i form af ekstra høj lyd, blinkende lys, vibration m.m. Find ud af, hvilken varslingsorm, der passer bedst til dig, og sammen sæt dit personlige varslingssystem med lige så mange sendere og modtagere, som du føler dig mest tryg ved – både for din sikkerhed samt hverdag!

Varslingsserierne tilbydes fra forskellige producenter, hvorfor du finder modtagere fra forskellige brands. Dit personlige system skal naturligvis opbygges i det samme brand, så enhederne fungerer sammen uden problemer.

Hør når babyen græder

Som hørehæmmet eller døv kan det være svært at høre, når babyen græder. De almindelige babyalarmer på markedet er i denne situation ikke til stor hjælp. Babyalarmerne her i kategorien fungerer alle som sendere, som en del af en varslingsserie. Babyalarmen registrerer, når din baby græder, og sender et trådløst signal til alle dine modtagere. Alt efter valg af modtager, bliver du informeret om, at din baby græder, enten via høj lyd, blinkende lys eller vibration. Sådan ved du altid besked, når din baby har brug for dig. Til natten kan du f.eks. have et vækkeur som modtager, der får din pude til at vibrere, når den modtager et signal fra babyalarmen.

Tag et kig på de forskellige modtagere og find den bedste løsning til dig. Husk du kan have lige så mange sendere og modtager i din opsætning, som du føler dig bedst tilpas med. Måske du også ønsker en sender i form af røgalarm, dørklokke eller telefonsender i din opsætning?
Har du spørgsmål til sammensætning af din varslingsserie, så tøv ikke med at kontakte os!