Transmittere

I denne kategori præsenterer vi dig for de forskellige transmittere indenfor Williams AVs professionelle, infrarøde lydsystemer. Et infrarødt lydsystem er særlig egnet til kommercielt brug som høreassistance for mennesker med høretab, men kan også bruges til sprogtolkning m.m. Find transmittere til både mindre lokaler og helt op til store arealer og events. 


Hvad er et infrarødt lydsystem?

Produkterne i denne kategori transmittere lyden via infrarødt lys. En transmitter modtager lyden fra den oprindelige lydkilde og omdanner denne til et usynligt infrarødt lys, som sendes ud i et givent område. Det infrarøde lys opfanges af dedikerede trådløse modtagere, hvormed lyset igen omdannes til et lydsignal, som kan lyttes til enten med høreapparat/cochlear implantat via en halsteleslynge eller med høretelefoner.
Et infrarødt system er derfor særdeles egnet til mennesker med hørevanskeligheder, der har brug for at få lyden bragt direkte ind i øret i god lydkvalitet. Denne måde at transmittere lyd på er yderst sikkert og interensfrit. 
Se de trådløse modtagere her!

Infrarøde transmittere

Her i kategorien præsenteres du for transmitterne i Williams AVs infrarøde serie. Transmitterne findes i flere forskellige størrelser alt efter, hvor stort et område dit kommunikationssystem skal kunne dække – lige fra helt små rum som mødelokaler, hospitalsværelser, plejeboliger, retssale og op til helt store lokaler og events på 2.787 m2, hvilket yderligere kan forøges ved brug af emittere i et sløjfeanlæg.

Emittere og emitter array

Skal dit kommunikationssystem kunne dække et kæmpestort område? Så skal systemes udvides med en eller flere emittere. En emitter er ikke et selvstændigt system, men skal tilsluttes en modulator. Der kan tilsluttes maks. 4 emittere direkte til en modulator, men ved hjælp af emitter array kan et enkelt lydsystem håndtere helt op til 16 emittere, hvilket tilsammen kan dække et område på op til 26.750 m2! Emitterne kan endvidere bruges strategisk ved at afdække vinkler, balkoner eller andre afsides hjørner.

Forskellen mellem IR og IR+

Williams AVs infrarøde kommunikationssystemer tilbydes i to serier: IR og IR+. Men hvad er forskellen på de to?
IR produkterne benytter udelukkende den infrarøde teknologi, der transmitterer lyden sikkert og interensfrit.
IR+ produkterne benytter samme infrarøde teknologi som IR produkterne, men byder endvidere på muligheden for at tilkoble streaming af lyd via Wi-Fi. Transmitterne har en WaveCAST-netværksudgang og kombineret med et trådløst acces-point, vil brugerne kunne streame lyden via WaveCAST-appen på deres smartphones eller via en dedikeret WaveCAST modtager.
Du kan finde meget mere information om WaveCAST i kategorien Wi-Fi systemer.