Wi-Fi systemer

Williams AV har udviklet en yderst professionel lydplatform, der transmitterer lyd via wi-fi. Systemet transmitterer tale, musik m.m. i bedste lydkvalitet og er særlig egnet som høreassistance for mennesker med høretab. Lytterne kan opfange lyden via deres smartphones (via WaveCAST-appen) eller med dedikerede wi-fi-modtagere. De forskellige transmittere kan indsættes både til små forsamlinger og til helt store events på 1500+ lyttere. Tag et kig rundt i kategorien – vi står naturligvis også klar med råd og vejledning!  


WaveCAST og IR+ 

Du vil kunne finde to forskellige serier her i kategorien: WaveCAST og IR+
WaveCAST-produkterne er en ren wi-fi-baseret løsning, der transmitterer lyden via wi-fi. Du kan modtage lyden direkte via din smartphone eller en dedikeret WaveCAST-modtager 

IR+ produkterne er en kombineret wi-fi og infrarød løsning. Lyden kan transmitteres via infrarødt lys, som opfanges via dedikerede infrarøde modtagere. Du har yderligere muligheden for at tilslutte en access point, hvor lytterne kan modtage lyden via wi-fi. Lytterne kan bruge enten deres smartphones som modtager eller via en dedikeret wi-fi-modtager.
Se evt. også kategorien: infrarøde systemer 

Din smartphone som modtager 

Lyden kan modtages på to måder: enten med din smartphone/tablet (via en app) eller med en dedikeret modtager. 

Williams AV har udviklet en WaveCAST-app, så du kan forvandle din smartphone til en modtager. Dette er yderst smart og praktisk, da alle stort set konstant bærer rundt på en smartphone alligevel. Appen kan downloades til en iOS eller Android mobil og kræver naturligvis, at du har tilgang til internet, når du bruger appen. Appen transformerer ikke kun din smartphone til en modtager, men samtidigt også til en fjernbetjening. Du kan via appen nemlig skifte kanal og naturligvis justere lydstyrken. Brug dine yndlingshøretelefoner eller halsslynge sammen med mobilen og få lyden bragt direkte ind i ørerne! 

Har du ikke en smartphone eller plads til at downloade appen? Don’t worry! WaveCAST-serien byder naturligvis også på en dedikeret modtager, hvor appen allerede er installeret. Modtageren er yderst nem at bruge og den leveres inkl. en øretelefon. Serien byder på forskellige typer høretelefoner som tilbehør, hvis du ikke er fan af øretelefonen. Er du høreapparatsbruger? Cochlear implantat? Der er selvfølgelig også mulighed for at tilslutte en halsslynge til modtageren, så du kan lytte via dit personlige høretekniske udstyr med t-spole. 

Hvor finder jeg tilbehøret? 

WaveCAST og IR+ serierne byder på forskelligt tilbehør, så du kan sammensætte og opgradere dit udstyr alt efter behov. Her finder du alt fra silikone cover til modtagerne, til forskellige typer høretelefoner, opladestationer, rack-montering m.m. Alt Williams AV tilbehør er samlet i en kategori for sig selv – tag er kig her. Vi har dog hjulpet dig, ved at henvise til det mest gængse tilbehør nederst på den pågældende produktside for det pågældende produkt, du kigger på – det hele serveret på et sølvfad! 

Pakkeløsninger med alt inklusiv 

Er du lidt usikker på, hvordan du skal sammensætte dit wi-fi-udstyr? Vi har hjulpet dig med at lave forskellige pakkeløsninger til de mest gængse situationer og antal lyttere. Der er tænkt på det hele, så du har en komplet løsning med alt det nødvendige tilbehør. Se om du finder en passende pakkeløsning til dig her. 

Hjælpen er nær 

Er du fortsat usikker på, hvad du har brug for? Så hjælper vi dig naturligvis. Tag kontakt til os og vi finder sammen den helt rigtige løsning til dig!