Transmittere og modtagere

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor professionelle, wi-fi-lydsystemer. Her i kategorien bliver du præsenteret for de forskellige transmittere og modtagere, som tilsammen udgør et yderst professionelt trådløst kommunikationssystem.


Wi-fi-baserede lydsystemer

Her i kategorien præsenteres du for forskellige lydsystemer, der transmitterer lyd via wi-fi. Lydsystemerne er udviklet af amerikanske Williams AV og kan indgå i professionelle lydopsætninger. Du kan finde produkter indenfor to forskellige serier her i kategorien, der begge byder på mulighed for wi-fi-transmission.

Lær mere om WaveCAST og IR+

Har du brug for et lydsystem, der tranmitterer lyd via wi-fi? Så har du her flere optioner og muligheder, som alle indgår i de to produktserier: WaveCAST og IR+

IR+ produkterne er en kombineret wi-fi og infrarød løsning. Lyden kan transmitteres via infrarødt lys, som opfanges via dedikerede infrarøde modtagere. Du har yderligere muligheden for at tilslutte en access point, hvor lytterne kan modtage lyden via wi-fi. Lytterne kan bruge enten deres smartphones som modtager eller via en dedikeret wi-fi-modtager.

WaveCAST-produkterne er en ren wi-fi-baseret løsning, der transmitterer lyden via wi-fi. Du kan modtage lyden direkte via din smartphone eller en dedikeret WaveCAST-modtager

Lær mere om modtagerne

WaveCAST-lydsystemet byder på to muligheder for at modtage lyden: enten via din personlige smartphone/tablet (via en app) eller med en dedikeret WaveCAST modtager. 

Williams AV har udviklet en WaveCAST-app, så du kan forvandle din smartphone til en modtager. Dette er yderst smart og praktisk, da alle stort set konstant bærer rundt på en smartphone alligevel. Appen kan downloades til en iOS eller Android mobil og kræver naturligvis, at du har tilgang til internet, når du bruger appen. Appen transformerer ikke kun din smartphone til en modtager, men samtidigt også til en fjernbetjening. Du kan via appen nemlig skifte kanal og naturligvis justere lydstyrken. Brug dine yndlingshøretelefoner eller halsslynge sammen med mobilen og få lyden bragt direkte ind i ørerne! 

 WaveCAST-serien byder naturligvis også på en dedikeret modtager, hvor appen allerede er installeret. Modtageren er yderst nem at bruge og den leveres inkl. en øretelefon. Serien byder på forskellige typer høretelefoner som tilbehør, hvis du ikke er fan af øretelefonen. Der er selvfølgelig også mulighed for at tilslutte en halsslynge til modtageren, så hørehæmmede kan lytte via sit personlige høretekniske udstyr med t-spole. 

IR+-lydsystemerne byder på tre forskellige muligheder for at modtage lyden. Vælg en løsning enten med øretelefoner, halsslynge eller helt uden, hvor du selv kan vælge passende lytteform:

4-kanals infrarød modtager inkl. halsslynge: Denne modtager er til dig, der har høreapparat eller cochlear implantat med t-spole. Via den medfølgende halsslynge får du lyden transmitteret direkte ind i dit personlige høretekniske udstyr. Modtageren bæres rundt om halsen via den medfølgende halsrem, så du har hænderne fri. Du kan skifte kanal samt justere lydstyrken direkte på modtagerenheden.

4-kanals infrarød modtager: Denne modtager er magen til ovenstående, men leveres helt uden lytteenhed. Dvs. du frit selv kan vælge, om modtageren skal bruges sammen med en halsslynge, med høretelefoner/øretelefoner (mono eller stereo). Tag et kig under tilbehør og find den helt rette løsning til dig!

Infrarød modtager i stetoskopdesign m. øretelefoner: Denne modtager er til dig, som ikke bruger høreapparat/CI. Den er udformet som et stetoskop med øretelefoner, der bringer lyden direkte ind i din øresnegl. Modtageren giver mulighed for at skifte kanal samt justere lydstyrken – naturligvis helt trådløst!

Passende tilbehør eller totalløsning

Når du har fundet frem til det rette lydsystem til din kommunikationsopgave, er det tid til at kigge på passende tilbehør til dit set-up. Tag et kig rundt i kategorien med tilbehør og sammensæt dit personlige kommunikationsudstyr.
Synes du det er lidt uoverskueligt at sammensætte dit eget lydsystem? Så tag et kig på vores mange forskellige totalløsninger, hvor der er tænkt på det hele. Totalløsningerne har nemlig alt det nødvendige tilbehør til at kunne tage systemet direkte i brug.