Totalløsninger

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor professionelle, wi-fi-lydsystemer. Vi har dog gjort det nemt for dig og samlet forskellige pakker med alt det nødvendige udstyr og tilbehør til de mest gængse opsætninger og behov. Tag et kig og se, om der er en passende pakke til dig. Ellers hjælper vi dig meget gerne med at finde det rette udstyr og tilbehør til netop dit behov.    


WaveCAST/IR+ totalløsninger

Er du lidt usikker på, hvordan du skal sammensætte dit wi-fi-udstyr? Vi har hjulpet dig med at lave forskellige pakkeløsninger til de mest gængse situationer og antal lyttere. Der er tænkt på det hele, så du har en komplet løsning med alt det nødvendige tilbehør. Se om der findes en totalløsning til netop din kommunikationsopgave.

Hvad er WaveCAST og IR+?

Du vil kunne finde totalløsninger fra to forskellige serier her i kategorien: WaveCAST og IR+

IR+ produkterne er en kombineret wi-fi og infrarød løsning. Lyden kan transmitteres via infrarødt lys, som opfanges via dedikerede infrarøde modtagere. Du har yderligere muligheden for at tilslutte en access point, hvor lytterne kan modtage lyden via wi-fi. Lytterne kan bruge enten deres smartphones som modtager eller via en dedikeret wi-fi-modtager.

WaveCAST er en professionel lydplatform, der transmitterer lyd via wi-fi. Systemet indsættes i en professionel lydopsætning, hvor lyd af høj kvalitet i real-time er essentiel.  Du kan modtage lyden direkte via din smartphone eller en dedikeret WaveCAST-modtager.

Modtagerne til de to lydsystemer

WaveCAST-lydsystemet byder på to muligheder for at modtage lyden: enten via din personlige smartphone/tablet (via en app) eller med en dedikeret WaveCAST modtager. 

Williams AV har udviklet en WaveCAST-app, så du kan bruge din smartphone som modtager. Dette er yderst smart og praktisk, da alle stort set konstant bærer rundt på en smartphone alligevel. Appen kan downloades til en iOS eller Android mobil og kræver naturligvis, at du har tilgang til internet, når du bruger appen. Via appen kan du yderligere bruge din smartphone som fjernbetjening. Du har mulighed for at skifte kanal og naturligvis justere lydstyrken. Brug dine yndlingshøretelefoner eller halsslynge sammen med mobilen og få lyden bragt direkte ind i ørerne! 

WaveCAST-serien byder naturligvis også på en dedikeret modtager hvor appen allerede er installeret. Modtageren er yderst nem at bruge og leveres inkl. øretelefon. Serien byder på forskellige typer høretelefoner som tilbehør, hvis du ikke er fan af øretelefonen. Er du høreapparatsbruger? Cochlear implantat? Der er selvfølgelig også mulighed for at tilslutte en halsslynge til modtageren, så du kan lytte via dit personlige høretekniske udstyr med t-spole. 

IR+-lydsystemerne byder på tre forskellige muligheder for at modtage lyden:

4-kanals infrarød modtager inkl. halsslynge: Denne modtager er til dig, der har høreapparat eller cochlear implantat med t-spole. Via den medfølgende halsslynge får du lyden transmitteret direkte ind i dit personlige høretekniske udstyr. Modtageren bæres rundt om halsen via den medfølgende halsrem, så du har hænderne fri. Du kan skifte kanal samt justere lydstyrken direkte på modtagerenheden.  

4-kanals infrarød modtager: Denne modtager er magen til ovenstående, men leveres helt uden lytteenhed. Dvs. du frit selv kan vælge, om modtageren skal bruges sammen med en halsslynge, med høretelefoner/øretelefoner (mono eller stereo). Tag et kig under tilbehør og find den helt rette løsning til dig! 

Infrarød modtager i stetoskopdesign m. øretelefoner: Denne modtager er til dig, som ikke bruger høreapparat/CI. Den er udformet som et stetoskop med øretelefoner, der bringer lyden direkte ind i din øresnegl. Modtageren giver mulighed for at skifte kanal samt justere lydstyrken – naturligvis helt trådløst! 

Find en passende totalløsning eller sammensæt dit eget personlige lydsystem. Vi hjælper naturligvis med råd og vejledning!