Williams AV: To-vejs-kommunikation

Her i kategorien kan du finde Williams AVs trådløse kommunikationssystem med mulighed for to-vejs-kommunikation. Digi-Wave systemet giver dig mulighed for både at lytte og tale trådløst med andre og kan bruges i en lang række forskellige situationer, jobs og brancher. De forskellige enheder byder på forskellige funktioner og muligheder og kan sammensættes alt efter, hvilket behov, der er for kommunikationen. Hvor mange deltagere? Skal alle kunne tale med hinanden? Skal nogle kun lytte? Sammensæt dit personlige kommunikationssystem efter dit behov, eller tag et kig på vores mange totalløsninger, hvor der er tænkt på det hele.   


Trådløst kommunikation til alle situationer 

Digi-Wave systemet er yderst brugervenligt og fleksibelt og kan derfor anvendes til mange forskellige formål. Enhederne kan bruges af både almindeligt hørende personer via høretelefoner samt af høreapparatsbrugere via halsslynge. Enhederne kommer med fire standard funktioner, som du kan tage udgangspunkt i, men disse kan endvidere konfigureres og tilpasses til dit behov:

  • Hørehjælp – med forhøjet tonekontrol. Kan bruges enten som 2-vejs eller 1-vejs kommunikation
  • Intercom/Samtalesystem – med op til seks personer, der kan tale samtidigt (2-vejs)
  • Guidede ture – med en eller flere rejseledere (2-vejs) – med publikumsdeltagelse (2-vejs) eller uden publikumsdeltagelse (1-vejs)
  • Sprogtolkning – et eller flere fortolkede sprog transmitteret til publikum (1-vejs) 

De forskellige enheder 

Digi-Wave kommunikationssystemet byder på 3 forskellige enheder, som kan kombineres på kryds og tværs. Der skal dog altid indgå mindst én transceiver i en opsætning. Skal dit system udelukkende være til to-vejs-kommunikation, skal du kun vælge transceiver-enheder i din opsætning.

  • DLT 400 er en 2-vejs transceiver, hvilket betyder, at den både kan sende og modtage lyd.
  • DLR 400 RCH er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. RCH-modellen kan genoplades.
  • DLR 400 ALK er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. ALK-modellen bruger alkaliske batterier. 

Yderst fleksibel i brug 

Med en rækkevidde på helt op til 274 meter sætter systemet næsten ingen begrænsninger. Systemet er naturligvis 100% trådløst og mobilt, så du kan bevæge dig frit omkring uden generende kabler, og det er nemt at tage systemet med på farten. Der kan tilsluttes lige så mange deltagere i opsætningen som ønsket, hvor der oprettes en gruppe for de deltagendes enheder. Der kan være forskellige grupper i samme område uden, at disse interferer med hinanden, og du kommunikerer dermed kun med din dedikerede gruppe. 

Totalløsninger 

Vi har sammensat forskellige pakker dedikeret til et bestemt antal deltagere samt funktion. I pakkerne er der tænkt på det mest nødvendige tilbehør, men du kan naturligvis købe yderligt tilbehør, hvis ønsket. I denne kategori finder du totalløsninger dedikeret til trådløst intercom, VIP tour guide samt personligt kommunikationssystem. Passer pakkerne ikke til dit behov? Alle enheder og alt tilbehør kan købes enkeltvis og sammensættes efter behov.  

Digi-Wave tilbehør 

Digi-Wave-serien tilbyder en masse forskelligt tilbehør, så du kan sammensætte systemet til at passe netop til dit behov. Hvilket headset/høretelefoner ønsker du? Heavy-duty eller enkle, lette høretelefoner? Lille opbevaringstaske eller stor kuffert til mange enheder? Opladning til én, fire eller mange enheder? Systemet er yderst fleksibelt og overlader valget til dig. 

Kig omkring i kategorien og kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål. Vi hjælper også med at sammensætte tilbehøret til dit behov, så du får et system, der passer 100% til dit formål.