Totalløsninger

Her finder du vores totalløsninger af kvalitetsprodukter indenfor trådløs kommunikation. Vi har sammensat forskellige pakker af DigiWave-systemet, hvor alt det nødvendige tilbehør er inkluderet. Pakkerne tager udgangspunkt i antal deltagere samt til hvilket formål, kommunikationssystemet er tiltænkt. Find pakker dedikeret til trådløst intercom, VIP tour guide samt personligt kommunikationsudstyr.  


Digi-Wave Totalløsninger

Her i kategorien præsenteres du for forskellige pakkeløsninger for Digi-Wave-systemet. Vi har tænkt på det hele og inkluderet alt det nødvendige tilbehør for et godt set-up. Således slipper du for at skulle navigere rundt i det mangeartede tilbehør og er sikker på, at få det hele med.
I pakkeløsningerne finder du udover transceiver-enhederne tilbehør i form af opladere, headset, silikone covers samt praktisk opbevaring. Så er dit kommunikationsudstyr godt kørende!
Alle totalløsningerne her i kategorien er baseret på to-vejs-kommunikation – dvs. at alle enhederne kan både lytte og tale og kommunikationen kan dermed flyde frit imellem alle deltagerne. Har du kun brug for at enkelte deltagere kan tale og resten kun kan lytte? Så tag et kig i vores kategori for én-vejs-kommunikation her!

Digi-Wave intercom

Digi-Wave intercom er udviklet af amerikanske Williams AV, der er absolutte eksperter indenfor kommunikationssystemer. Digi-Wave-serien er et yderst brugervenligt og fleksibelt samtalesystem og kan derfor anvendes til mange forskellige formål. Enhederne kommer med fire forprogrammerede programmer, som du kan tage udgangspunkt i, men disse kan endvidere konfigureres og tilpasses til dit behov:

Guidede ture – med en eller flere rejseledere (2-vejs) – med publikumsdeltagelse (2-vejs) eller uden publikumsdeltagelse (1-vejs)
Intercom/Samtalesystem – med op til seks personer, der kan tale samtidigt (2-vejs)
Sprogtolkning – et eller flere fortolkede sprog transmitteret til publikum (1-vejs)
Hørehjælp – med forhøjet tonekontrol. Kan bruges enten som 2-vejs eller 1-vejs kommunikation

Digi-Wave-systemet sætter næsten ingen begrænsninger med en rækkevidde på helt op til 274 meter. samtalesystemet er naturligvis 100% trådløst og mobilt, så du kan bevæge dig frit omkring uden generende kabler. Der kan tilsluttes lige så mange deltagere i opsætningen som ønsket, hvor der oprettes en gruppe for de deltagendes enheder. Der kan være forskellige grupper i samme område uden, at disse interferer med hinanden, og du kommunikerer dermed kun med din dedikerede gruppe. Enheder, der ikke er opsat til den pågældende gruppe kan IKKE få adgang til kommunikationen, hvorfor sikkerheden er høj for privat kommunikation.

Digi-Waves transceivere og modtagere

Digi-Wave-serien byder på 3 forskellige enheder, som kan kombineres på kryds og tværs. Der skal dog altid indgå mindst én transceiver i en opsætning. Enhederne kan bruges både med headset (for transceiveren), høretelefoner samt halsslynge, så brugere af høreapparat/CI også kan lytte med.
Skal dit system udelukkende være til to-vejs-kommunikation, skal du kun vælge transceiver-enheder i din opsætning.

DLT 400 er en 2-vejs transceiver, hvilket betyder, at den både kan sende og modtage lyd.

DLR 400 RCH er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. RCH-modellen kan genoplades.

DLR 400 ALK er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. ALK-modellen bruger alkaliske batterier.