Transceivere og modtagere

Her i kategorien bliver du præsenteret for de forskellige transceivere og modtagere i DigiWave-serien, som tilsammen udgør et yderst professionelt trådløst kommunikationssystem. Digi-Wave-systemet giver dig mulighed for både at lytte og tale trådløst med andre og kan bruges i en lang række forskellige situationer, jobs og brancher. De forskellige enheder byder på forskellige funktioner og muligheder og kan sammensættes alt efter, hvilket behov, der er for kommunikationen.   


Digi-Wave Kommunikationssystem

Digi-Wave-kommunikationssystem er udviklet af amerikanske Williams AV, der er absolutte eksperter indenfor kommunikationssystemer. Digi-Wave er et yderst brugervenligt og fleksibelt kommunikationssystem og kan derfor anvendes til mange forskellige formål. Enhederne kan bruges både med headset (for transceiveren), høretelefoner samt halsslynge, så brugere af høreapparat/CI også kan lytte med. Enhederne kommer med fire forprogrammerede programmer, som du kan tage udgangspunkt i, men disse kan endvidere konfigureres og tilpasses til dit behov:

Hørehjælp – med forhøjet tonekontrol. Kan bruges enten som 2-vejs eller 1-vejs kommunikation
Guidede ture – med en eller flere rejseledere (2-vejs) – med publikumsdeltagelse (2-vejs) eller uden publikumsdeltagelse (1-vejs)
Intercom/Samtalesystem – med op til seks personer, der kan tale samtidigt (2-vejs)
Sprogtolkning – et eller flere fortolkede sprog transmitteret til publikum (1-vejs)

Med en rækkevidde på helt op til 274 meter sætter Digi-Wave-systemet næsten ingen begrænsninger. Kommunikationssystemet er naturligvis 100% trådløst og mobilt, så du kan bevæge dig frit omkring uden generende kabler. Der kan tilsluttes lige så mange deltagere i opsætningen som ønsket, hvor der oprettes en gruppe for de deltagendes enheder. Der kan være forskellige grupper i samme område uden, at disse interferer med hinanden, og du kommunikerer dermed kun med din dedikerede gruppe.

Digi-Wave™-systemet er et digitalt DSS-system (Digital Spread Spectrum), der fungerer i 2,4 GHz båndet. På grund af dens frekvenshoppende algoritme undgår den interferens og er en meget sikker kommunikationsmetode.

Trådløse transceivere og modtagere

Her i kategorien præsenterer vi dig transceiveren samt modtageren i Digi-Wave-serien. Serien byder på 3 forskellige enheder, som kan kombineres på kryds og tværs. Der skal dog altid indgå mindst én transceiver i en opsætning. Skal dit system udelukkende være til to-vejs-kommunikation, skal du kun vælge transceiver-enheder i din opsætning.

DLT 400 er en 2-vejs transceiver, hvilket betyder, at den både kan sende og modtage lyd.
DLR 400 ALK er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. ALK-modellen bruger alkaliske batterier.
DLR 400 RCH er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. RCH-modellen kan genoplades.

Digi-Wave tilbehør og totalløsninger

Når du har besluttet dig for, hvilke enheder, der skal indgå i din kommunikationsopsætning, er det tid til at kigge på det forskellige tilbehør. Med diverse tilbehør kan du tilpasse systemet til at opfylde netop dit behov. Tag et kig på de mange forskellige headsets, høretelefoner, opladnings- samt opbevaringsmuligheder m.m.

Synes du det virker lidt uoverskueligt at sammensætte et Digi-Wave-system og vælge imellem det mangeartede udstyr? Så tag et kig på vores totalløsninger, der har alt det nødvendige tilbehør inklusiv.
Har du kun behov for én-vejs-kommunikation? Så tag et kig her!