Williams AV: En-vejs-kommunikation

Her i kategorien kan du finde Williams AVs trådløse kommunikationssystemer for en-vejs-kommunikation. Kategorien byder på Digi-Wave samt FM 863Mhz systemerne, som hver især giver dig mulighed for både at lytte og tale trådløst med andre alt efter sammensætningen af transmittere samt modtagere. Kommunikationssystemerne kan bruges i en lang række forskellige situationer, jobs og brancher. Sammensæt dit personlige kommunikationssystem efter dit behov, eller tag et kig på vores mange totalløsninger, hvor der er tænkt på det hele.   


Digi-Wave-systemet 

Dette system byder på en transceiver-enhed og to forskellige modtagere. Med DLT 400-transceiveren kan du både lytte samt tale til de andre deltagere. Med modtagerne kan du kun lytte til kommunikationen. Du kan indsætte lige så mange transceivere og modtagere i opsætningen, som ønsket. Enhederne kan forbindes med hinanden i forskellige grupper, så det er kun deltagerne i en bestemt gruppe, der kan høre den pågældende kommunikation. 

DLR 400 ALK er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. ALK-modellen bruger alkaliske batterier. 

DLR 400 RCH er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. RCH-modellen kan genoplades. 

DLT 400 er en 2-vejs transceiver, hvilket betyder, at den både kan sende og modtage lyd. 

Digi-Wave-enhederne kan bruges indenfor en rækkevidde på 274m og er yderst fleksible i brug. De er 100% trådløse og bærbare, så du kan bevæge dig ubesværet omkring. Enhederne kan hænge rundt om halsen i en halsrem. 

FM 863MHz-systemet 

Med FM 863MHz-systemet kan du transmittere trådløst via FM-båndet ud til lyttere på op til ca. 150m afstand. Systemet byder på transmission enten via en basestation eller bærbar transmitter – valget er dit! Med den dedikerede modtager kan du opfange lyden indenfor et givent område.
Der kan være lige så mange lyttere på systemet, som ønsket. Lytterne har mulighed for at bruge forskellige typer høretelefoner sammen med modtageren eller gøre brug af halsslynge. Sådan kan alle deltage og få lyden bragt direkte ind i ørerne på bedste vis!
 

Masser af tilbehør 

Williams AV har tænkt på alle situationer og forskelligheder og byder derfor på et stort udvalg af tilbehør til at sammensætte og udbygge systemerne. Tag et kig på de forskellige headset, høretelefoner, mikrofoner, halsslynger, opladningsmuligheder, opbevaring og transport af større systemer m.m. Du finder helt sikkert det rette udstyr til dit personlige kommunikationssystem! 

Fleksibelt system med masser af anvendelsesmuligheder 

Digi-Wave-enhederne har forskellige forprogrammerede programmer specielt egnet til forskellige formål. Disse programmer kan dog endvidere justeres og tilpasses, så de egner sig til enhver situation og anledning. 

Hørehjælp – med forhøjet tonekontrol. Kan bruges enten som 2-vejs eller 1-vejs kommunikation 

Sprogtolkning – et eller flere fortolkede sprog transmitteret til publikum (1-vejs) 

Guidede ture – med en eller flere rejseledere (2-vejs) – med publikumsdeltagelse (2-vejs) eller uden publikumsdeltagelse (1-vejs) 

Intercom/Samtalesystem – med op til seks personer, der kan tale samtidigt (2-vejs) 

FM 863MHz systemet kan bruges til meget andet end forskellige former for tale og kommunikation. Med basestationen har du nemlig endvidere mulighed for at transmittere musik eller anden lydtjeneste.
Indsæt systemet til sprogtolkning, høreassistance, tour guide, musikprogram, generel vejledning m.m. Brug systemet på skoler, auditorier, biografer, teatre, sygehuse, stadioner m.fl. 

Se vores totalløsninger 

Vi har sammensat forskellige pakker af Digi-Wave-systemet, hvor alt det nødvendige tilbehør er inkluderet. Totalløsningerne tager udgangspunkt i antal lyttere samt til hvilket formål, kommunikationssystemet er tiltænkt. Find pakker dedikeret til sprogtolkning, tour guide med rejseleder samt personligt kommunikationsudstyr til én-til-en kommunikation. Se om der er en passende totalløsning til dig!