Transmittere og modtagere

Her i kategorien bliver du præsenteret for forskellige transmittere og modtagere beregnet til professionelt trådløst kommunikation til en lang række situationer, jobs og brancher. De forskellige enheder byder på forskellige funktioner og muligheder og kan sammensættes alt efter, hvilket behov, der er for kommunikationen.   


Vælg mellem to serier

Her i kategorien præsenteres du for kommunikationssystemer i to forskellige serier: Digi-Wave samt FM 863 MHz. Begge systemer er udviklet af amerikanske Williams AV, der er absolut ekspert indenfor kommunikationssystemer. Tag et kig rundt i kategorien eller læs mere nedenfor om de to systemer, så du kan finde det passende udstyr til din kommunikationsopgave!

Lær mere om Digi-Wave

Digi-Wave-serien er et yderst brugervenligt og fleksibelt samtalesystem og kan derfor anvendes til mange forskellige formål. Der kan tilsluttes lige så mange deltagere i opsætningen som ønsket, hvor der oprettes en gruppe for de deltagendes enheder. Der kan være forskellige grupper i samme område uden, at disse interferer med hinanden, og du kommunikerer dermed kun med din dedikerede gruppe. Enheder, der ikke er opsat til den pågældende gruppe, kan IKKE få adgang til kommunikationen, hvorfor sikkerheden er høj for privat kommunikation.
Samtalesystemet er naturligvis 100% trådløst og mobilt, så du kan bevæge dig frit omkring uden generende kabler, og har en rækkevidde på helt op til 274 meter!

Enhederne kommer med fire forprogrammerede programmer, som du kan tage udgangspunkt i, men disse kan yderligere ændres og konfigureres til at passe til dit behov:
Intercom/Samtalesystem – med op til seks personer, der kan tale samtidigt (2-vejs)
Guidede ture
 – med en eller flere rejseledere (2-vejs) – med publikumsdeltagelse (2-vejs) eller uden publikumsdeltagelse (1-vejs)
Sprogtolkning – et eller flere fortolkede sprog transmitteret til publikum (1-vejs)
Hørehjælp – med forhøjet tonekontrol. Kan bruges enten som 2-vejs eller 1-vejs kommunikation

Digi-Waves bærbare enheder

Digi-Wave-serien byder på 3 forskellige enheder, som kan kombineres på kryds og tværs. Der skal dog altid indgå mindst én transceiver i en opsætning. Sammensætningen af enheder tager udgangspunkt i, hvor mange der skal kunne tale+lytte og hvor mange der kun skal kunne lytte. Enhederne kan bruges både med høretelefoner, halsslynge samt headset (for transceiveren).

DLT 400 er en 2-vejs transceiver, hvilket betyder, at den både kan sende og modtage lyd.
DLR 400 RCH er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. RCH-modellen kan genoplades.
DLR 400 ALK er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. ALK-modellen bruger alkaliske batterier.

Lær mere om FM 863MHz

Med FM 863Mhz-systemet kan du transmittere trådløst via FM-båndet ud til lyttere på op til ca. 150m afstand. Systemet byder på transmission enten via en basestation eller bærbar transmitter – valget er dit! Med den dedikerede modtager kan du opfange lyden indenfor et givent område.
Der kan være lige så mange lyttere på systemet, som ønsket. Lytterne har mulighed for at bruge forskellige typer høretelefoner sammen med modtageren eller gøre brug af halsslynge. Sådan kan alle deltage og få lyden bragt direkte ind i ørerne på bedste vis!

FM 863Mhz systemet kan bruges til meget andet end forskellige former for tale og kommunikation. Med basestationen har du nemlig endvidere mulighed for at transmittere musik eller anden lydtjeneste.
Indsæt systemet til sprogtolkning, høreassistance, tour guide, musikprogram, generel vejledning m.m.

Brug systemet på skoler, auditorier, biografer, teatre, sygehuse, stadioner m.fl.

Sammensæt dit personlige intercom

De to serier byder på diverse tilbehør, så du kan sammensætte dit system som ønsket og til din kommunikationsopgave. Tag et kig i tilbehørskategorien og find passende headset, høretelefoner, opladere, opbevaringskufferter m.m.

Hvis du synes, det virker alt for uoverskueligt at sammensætte dit personlige Digi-Wave-udstyr, så har vi gjort det nemt for dig! Vi har nemlig samlet forskellige Digi-Wave-totalløsninger, der indeholder alt det nødvendige udstyr samt tilbehør til mange forskellige kommunikationsopsætninger.
Tag et kig og se, om der er en totalløsning passende til dit behov!