Totalløsninger

Her finder du totalløsninger af det trådløse Digi-Wave-kommunikationssystem. Pakkerne er sammensat baseret på antal deltagere samt hvilket formål, systemet skal bruges til. Alt det nødvendige tilbehør er inkluderet, så systemet er direkte klart til brug! Find pakker dedikeret til sprogtolkning, tour guide med rejseleder samt personligt kommunikationsudstyr til én-til-én kommunikation. 


Totalløsninger til én-vejs-kommunikation

Her i kategorien præsenteres du for forskellige pakkeløsninger for Digi-Wave-kommunikationssystemet. Pakkerne har alt det nødvendige tilbehør inkluderet for et godt set-up, og er dermed direkte klar til brug. Således slipper du for at skulle navigere rundt i det mangeartede tilbehør og er sikker på, at få det hele med.
Alle totalløsningerne tager udgangspunkt i, hvor mange deltagere, totalløsningen er beregnet til. Dvs. pakkerne har forskellige antal af transceivere samt modtagere. Udover disse enheder, består pakkerne af tilbehør i form af opladere, headset, silikone covers samt praktisk opbevaring. Så er dit kommunikationsudstyr godt kørende!

Systemets bærbare enheder

Digi-Wave-serien byder på 3 forskellige enheder, som kan kombineres på kryds og tværs. Der skal dog altid indgå mindst én transceiver i en opsætning. Sammensætningen af enheder tager udgangspunkt i, hvor mange der skal kunne tale+lytte og hvor mange der kun skal kunne lytte. Enhederne kan bruges både med høretelefoner, halsslynge samt headset (for transceiveren).

DLT 400 er en 2-vejs transceiver, hvilket betyder, at den både kan sende og modtage lyd.
DLR 400 ALK er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. ALK-modellen bruger alkaliske batterier.
DLR 400 RCH er en 1-vejs modtager, hvilket betyder, at den kun kan modtage lyd. RCH-modellen kan genoplades.

Lær mere om systemet her

Digi-Wave-serien er et yderst brugervenligt og fleksibelt kommunikationssystem og kan derfor anvendes til mange forskellige formål. Der kan tilsluttes lige så mange deltagere i opsætningen som ønsket, hvor der oprettes en gruppe for de deltagendes enheder. Der kan være forskellige grupper i samme område uden, at disse interferer med hinanden, og du kommunikerer dermed kun med din dedikerede gruppe. Sikkerheden er høj for privat kommunikation, da enheder, der ikke er opsat til den pågældende gruppe, kan IKKE få adgang til kommunikationen. Der er yderligere mulighed for at sætte en pin-kode på gruppen.
Samtalesystemet er naturligvis 100% trådløst og mobilt, så du kan bevæge dig frit omkring uden generende kabler, og har en rækkevidde på helt op til 274 meter!

Enhederne kommer med fire forprogrammerede programmer, som du kan tage udgangspunkt i, men disse kan yderligere ændres og konfigureres til at passe til dit behov:
Guidede ture – med en eller flere rejseledere (2-vejs) – med publikumsdeltagelse (2-vejs) eller uden publikumsdeltagelse (1-vejs)
Sprogtolkning – et eller flere fortolkede sprog transmitteret til publikum (1-vejs)
Hørehjælp – med forhøjet tonekontrol. Kan bruges enten som 2-vejs eller 1-vejs kommunikation
Intercom/Samtalesystem – med op til seks personer, der kan tale samtidigt (2-vejs)

Tag et kig rundt i kategorien og find en passende totalløsning til dit behov! Har du kun brug for at alle enhederne skal kunne tale og lytte med hinanden? Så tag et kig i vores kategori for to-vejs-kommunikation her!