Williams AV tilbehør & reservedele

Williams AVs forskellige trådløse lydsystemer kan udvides eller opgraderes med forskelligt tilbehør, så lydsystemet passer til netop brugernes behov. Se de forskellige muligheder for headsets, høretelefoner, mikrofoner, opbevaring m.m. Noget af tilbehøret er produktspecifikt imens andet kan bruges universelt. Mangler dit udstyr reservedele? Så finder du også de passende dele her.  


Williams AV tilbehør

Har du fundet passende Williams AV-udstyr til dit behov? Det glæder os! Her på siden præsenterer vi dig for Williams AV’s samlede udvalg af tilbehør til udstyret. Noget af tilbehøret er produktspecifikt – dvs. det kun passer til et bestemt system – imens andet tilbehør er universel.

For at navigere rundt i det forskellige tilbehør, anbefaler vi, at du benytter de forskellige varekategorier for hurtigere at finde frem til det passende tilbehør. Er du på jagt efter høretelefoner? Mikrofoner? Eller opbevaringskufferter? Surf rundt i kategorierne og find det helt rigtige for dig!

Tilpas dit Williams AV-udstyr!

Williams AV’s systemer kan udvides og opbygges på flere forskellige måder, så de kan tilpasses det specifikke behov. Her får du friheden til at sammensætte dit personlige system.
Lad os dykke lidt ned i mulighederne:

Høretelefoner: Her kan behovene være meget forskellige. Skal der være mulighed for både at lytte og tale? Så skal du naturligvis bruge et headset med mikrofon. Skal der kun være mulighed for at lytte? Så find de forskellige høretelefoner samt in-ear-øretelefoner. Her kan du igen vælge mellem dual eller single høretelefoner. Er der meget støj i omgivelserne? Så find heavy duty høretelefoner i kategorien!

Opladningsmuligheder: Hvor mange enheder er der i dit personlige system? Find den passende opladningsmulighed til netop det antal enheder, der skal indgå i dit system.

Opbevaringskufferter: Gør det nemt for dig selv at opbevare og fragte dit personlige udstyr med opbevaringskuffert. Alt efter antal enheder findes der forskellige muligheder for skumindlæg. Ønsker du blot en tom kuffert? Så er dette naturligvis også en mulighed!

Mikrofoner: I denne kategori finder du forskellige typer mikrofoner. Her har du igen friheden til at vælge, hvilken type mikrofon, du arbejder bedst med. Skal mikrofonen være håndholdt? Skal den sidde på en hovedbøjle eller clipses på tøjet? Se de forskellige muligheder og find den type mikrofon, der passer bedst til ønskede funktion.

Har du besluttet dig for et Digi-Wave system? WaveCAST, 863 MHz eller et infrarødt system? Så glem ikke at kigge på de produktspecifikke kategorier. Her finder du tilbehør passende til kun de systemer.

Du finder her i kategorien også reservedele til de forskellige Williams AV-systemer, skulle dette på et tidspunkt blive aktuelt. Finder du ikke hvad du søger her i kategorien? Så tag kontakt til os. Vi er nemlig distributør af Williams AV’s komplette sortiment – uanset om det findes på vores webshop eller ej!
Tag et kig på Williams AV’s hjemmeside.