863 MHz tilbehør

Her finder du passende tilbehør til Williams AVs 863 MHz lydsystemer. Sammensæt udstyret, så det passer til dit behov og opsætning.  


Tilbehør til 863 MHz-system

Har du besluttet dig for et 863 MHz kommunikationssystem? Det glæder os! Her i kategorien præsenterer vi dig for det tilbehør og reservedele, der tilbydes specifikt til dette system.

Opladningskuffert: Denne opladningskuffert er et særlig praktisk tilbehør, hvis du har et større antal bærbare enheder i dit kommunikationssystem. Kufferten byder på opladning samt opbevaring af op til 35 enheder. Enhederne er fuldt opladet efter ca. 5 timer, så de meget passende kan oplades natten over. Udover nem og praktisk opladning af mange enheder, byder kufferten på nem opbevaring og transport af dit 863 MHz-system.

Find mere tilbehør

Her i kategorien præsenteres du kun for det tilbehør, der udelukkende kan bruges til 863 MHz-systemet. Glem ikke at tage et kig rundt i de universelle tilbehørs-kategorier for at finde høretelefoner, mikrofoner, opbevaringskufferter, halsslynge m.m. til dine enheder!