Digi-Wave tilbehør

Her finder du passende tilbehør til Williams AVs Digi-Wave lydsystemer. Sammensæt udstyret, så det passer til dit behov og opsætning.  


Tilbehør til dit Digi-Wave-system

Har du besluttet dig for et Digi-Wave-kommunikationssystem? Det glæder os! Her i kategorien præsenterer vi dig for alt det tilbehør, der tilbydes til dette system. Tilbehøret er mangeartet og bruges til at sammensætte et komplet udstyr, der passer til netop dit behov og kommunikationsopgave.

Hold styr på enhederne

Her i kategorien finder du diverse tilbehør, der hjælper dig med at holde styr på enhederne i dit kommunikationssystem. Med silikone covers i forskellige farver får du ikke blot en god beskyttelse af enhederne, men samtidig også mulighed for at adskille enhederne fra hinanden. Med de forskellige farver kan du vælge at give transceiveren en anden farve en alle modtagerne. Du kan envidere vælge at give modtagere tilkoblet den samme gruppe én bestemt farver, og andre grupper andre farver. Sådan kan du udvikle dit helt eget farvesystem.
Som en yderligere hjælp til at holde styr på enhederne tilbydes der både halsrem og håndledsrem til enhederne, så du altid har enheden ved hånden og ikke får forlagt enheden under brug.

Headsets til Digi-Wave transceiver

Med DLT 400 trasnceiver enheden har du mulighed for både at lytte og tale. Derfor er et headset med mikrofon et oplagt tilbehør til denne enhed. Tag et kig på de forskellige headset og find den passende løsning til dig.

Transport og opbevaringsmuligheder

Gør det nemt for dig selv at opbevare og fragte dit personlige kommunikationsudstyr med en praktisk opbevaringskuffert. Alt efter antal enheder findes der forskellige muligheder for skumindlæg, der samtidig giver plads til systemets yderligere tilbehør. Skumindlæggene sikrer at holde styr på Digi-Wave-enhederne, så de ikke kastes rundt i kufferten under transport. Samtidig beskytter skummet kommunikationssystemet for knubs og stød.
Kufferterne er alle hard cases, så dit udstyr ikke bliver udsat for stød udefra, men ligge trygt og godt opbevaret.
Består dit kommunikationssystem kun af et mindre antal enheder? Så er individuelle opbevaringstasker i læder den rette løsning til at holde styr på enhederne. Én opbevaringstaske kan opbevare 2 enheder.

Opladningsstationer

Hver Digi-Wave enhed leveres naturligvis med individuelt USB-opladningskabel, men skal du oplade mange enheder på én gang, er en opladningsbakke til 4 stk. eller 12 stk. enheder en stor hjælp. Sådan får du opladet alle enhederne langt hurtigere, og snart er de klar til en ny runde!

Kig rundt i kategorien og find det helt rigtige tilbehør og sammensætning for dit personlige Digi-Wave-system!