Høretelefoner / Headsets / Øretelefoner

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor professionelle, trådløse lydsystemer. Her i kategorien bliver du præsenteret for de forskellige høretelefoner og headsets, som passer til udstyret fra Williams AV. Bestem selv, hvordan du vil modtage lyden i ørerne! 


Find høretelefoner til dit kommunikationssystem

Har du fundet passende Williams AV Intecom udstyr? Det glæder os! Nu er det tid til at finde passende tilbehør til dit system.
Her i kategorien finder du forskellige måder, at få lyden bragt ind i ørerne. Find de høretelefoner, der passer bedst til dit behov!
Skal høretelefonerne ikke fylde særligt meget? Så kig på de forskellige in-ear øretelefoner, hvor du får lyden leveret direkte i øresneglen.
Skal høretelefonerne bruges i omgivelser med meget støj og larm? Så er et par heavy-duty høretelefoner den rette løsning.
Kategorien byder også på forskellige single øretelefonløsninger, så du kun får lyden bragt ind i det ene øre, og stadig kan følge med i, hvad der sker omkring dig med det andet øre.

Produktspecifikke høretelefoner

Høretelefonerne er tilbehør til Williams AV’s forskellige kommunikationsudstyr. Alt efter type af stik, passer høretelefonerne kun til enkelte systemer, så vær opmærksom på at finde høretelefoner, der passer til netop dit system.

Har du besluttet dig for et Digi-Wave kommunikationssystem? Så tag et kig på tilbehøret for dette system her, hvor der gemmer sig yderligere høretelefoner.