Reservedele til høretelefoner/headset/øretelefoner

Har dine høretelefoner brug for nye ørepuder? Eller er du på jagt efter hygiejne covers til høretelefoner? Her finder du reservedele samt tilbehør til dine høretelefoner. Reservedelene passer til vores sortiment af Williams AV-lydudstyr. 


Udskift ørepuderne på dit headset

Her i kategorien finder du reservepuder til dine høretelefoner eller headset. Det kan ske, at ørepuderne med tiden bliver slidte og trænger til at blive udskiftet. Også af hygiejniske grunde er det en fordel at udskifte ørepuderne fra tid til anden. Skal en anden person overtage dine høretelefoner eller headset? Så sørg for at få udskiftet ørepuderne, så de er rene og nye for den næste bruger. Sørg for altid at have et par reserve-ørepuder parat!

Hygiejne covers til høretelefoner

Har du et intercom-system, der bruges af mange forskellige brugere? Så er det eneste rigtige at sørge for at stille hygiejne covers til rådighed for brugerne, så ørepuderne altid holdes rene og pæne til de næste brugere. Sådan undgås overførsel af bakterier, virus, skidt og snavs, og den næste bruger får en god oplevelse. Hygiejne covers tilbydes i sort og hvid i pakker a 100 stk., så du altid har et sæt på lager til den næste bruger!