Infrarødt-specifikt tilbehør

Her finder du passende tilbehør til Williams AVs infrarøde lydsystemer. Sammensæt udstyret, så det passer til dit behov og opsætning.  


Tilbehør til infrarødt system

Har du besluttet dig for et infrarødt kommunikationssystem? Det glæder os! Her i kategorien præsenterer vi dig for alt det tilbehør, der tilbydes til dette system. Tilbehøret er forskelligartet og bruges til at sammensætte et komplet udstyr, der passer til netop dit behov og formidling af lyd.

Opladningsstationer

Ønsker du at gøre brug af genopladelige batterier til dine modtagere? Så skal enhederne naturligvis stilles til opladning af og til. Her i kategorien finder du opladningsbakker til forskelligt antal enheder, så du hurtigt kan få nyt liv i modtagerne. Find den passende opladningsbakke alt efter, hvor mange modtagere, du har i dit infrarøde system. Vær opmærksom på, at stetoskop-modtageren bruger en anden type opladningsbakke end 4-kanals modtageren.

Monteringstilbehør

Find det passende monteringstilbehør alt efter hvordan, du ønsker at opstille dit infrarøde udstyr. Kategorien byder på produktspecifikt monteringstilbehør f.eks. bord-tripod, væg/loft-beslag og TV-tophylde.

Opbevaringskuffert

Har du et større antal modtagere i dit infrarøde system? Så se den praktiske opbevaringskuffert, der gør det nemt både at opbevare, transportere samt at oplade dine modtagerenheder.

Se yderligere de forskellige kabler, bælteklemme, konferencemikrofon, halsremhalsslynge samt reservedele til udstyret!