Mikrofoner og tilbehør

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor professionelle, trådløse lydsystemer. Her i kategorien bliver du præsenteret for de forskellige mikrofoner, som passer til udstyret fra Williams AV. Vælg mellem klips-mikrofoner, håndholdte mikrofoner eller headset! 


Find mikrofoner til dit kommunikationssystem

Har du fundet passende Williams AV Intecom udstyr? Det glæder os! Nu er det tid til at finde passende tilbehør til dit system.

Her i kategorien præsenterer vi dig for forskellige typer mikrofoner til dit kommunikationsudstyr. Mikrofonerne findes i forskellige varianter og typer, så du kan finde den type, der passer bedst til din arbejdsmåde og behov. Ønsker du f.eks. at have hænderne fri? Så tag et kig på de forskellige mikrofoner, der bæres via hovedbøjle, klipses på tøjet eller sættes i en bordholder. Kan du bedst lide at have mikrofonen i hånden? Så er den håndholdte shotgun det rette valg for dig! Kig rundt og find den bedste løsning til din brug af kommunikationssystemet.

Produktspecifikke mikrofoner

Mikrofonerne er tilbehør til Williams AV’s forskellige kommunikationsudstyr. Alt efter type af stik, passer mikrofonerne kun til enkelte systemer, så vær opmærksom på at finde en mikrofon, der passer til netop dit system.

Har du besluttet dig for et Digi-Wave kommunikationssystem? Så tag et kig på tilbehøret for dette system her, hvor der gemmer sig yderligere muligheder f.eks. headsets med mikrofon.