Opbevaringskufferter

Vi tilbyder et stort udvalg af produkter indenfor professionelle, trådløse lydsystemer. Her i kategorien bliver du præsenteret for de forskellige opbevaringskufferter, som passer til udstyret fra Williams AV. Med en opbevaringskuffert har du styr på dit kommunikationsudstyr og gør det nemt at transportere, når du er på farten.  


Find passende opbevaring til dit kommunikationssystem

Gør det nemt for dig selv at opbevare og fragte dit personlige udstyr med en praktisk opbevaringskuffert. Alt efter antal enheder findes der forskellige muligheder for skumindlæg, der samtidig giver plads til systemets yderligere tilbehør. Ønsker du blot en tom kuffert? Så er dette naturligvis også en mulighed!

Skumindlæggene sikrer at holde styr på indholdet, så det ikke kastes rundt i kufferten under transport. Samtidig beskytter skummet systemet for knubs og stød.

Nem transport af dit udstyr

Kufferterne er alle hard cases, så dit udstyr ikke bliver udsat for stød udefra, men ligge trygt og godt opbevaret. Har du et særligt stort antal enheder? Så tilbydes der store kufferter, der kan rumme det hele, men samtidigt gør det nemmere at transportere med hjul på kufferten. Sådan får du nemt og enkelt fragtet dit kommunikationssystem fra det ene sted til andet.

Mange af kufferterne er yderligere vandtætte, så dit udstyr ikke bliver komprimeret under transporten i regnvejr!