WaveCAST tilbehør

Her finder du passende tilbehør til Williams AVs WaveCAST lydsystemer. Sammensæt udstyret, så det passer til dit behov og opsætning.  


Tilbehør til dit WaveCAST-system

Har du besluttet dig for et WaveCAST-kommunikationssystem? Det glæder os! Her i kategorien præsenterer vi dig for alt det tilbehør, der tilbydes til dette system. Tilbehøret er forskelligartet og bruges til at sammensætte et komplet udstyr, der passer til netop dit behov og kommunikationsopgave.

Opladestation: Hver WaveCAST-modtagerenhed leveres naturligvis med individuelt USB-opladningskabel, men skal du oplade flere modtagere på én gang, er en opladningsbakke til fire enheder en stor hjælp. Sådan får du opladet alle enhederne langt hurtigere, og snart er de klar til en ny runde!

Halsslynge: Med denne halsslynge kan personer med personligt høreteknisk udstyr få lyden fra modtagerenheden bragt ind i ørerne via deres høreapparat/CI med t-spole.

Silikone cover: Beskyt dine modtagerenheder for knubs og stød med et silikone cover. Coveret sørger yderligere for, at enheden ligger godt i hånden.

Rack mounts: Find tilbehør her i kategorien til at montere dine WaveCAST-enheder i et rack modul.

Access Point: Med dette trådløse access point opsætter du et wi-fi-access point for modtagerenhederne.