Oversættelse/Tekstning af audio/video

Pga. vores samarbejde med amerikanske Williams AV, har vi mulighed for at tilbyde kvalitetsprodukter indenfor helt særlige niche-områder – oversættelse samt tekstning af live videotransmission er så absolut en af disse! Med produkterne her i kategorien kan du opgradere dine videotransmissioner, online møder webinarer m.m. med undertekster i realtid – både på originalsproget eller på et oversat sprog.    


Gør dit video-feed forståeligt med undertekster 

Kender du til online møder eller webinarer, hvor du har svært ved at høre, hvad der bliver sagt? Enten pga. dårlig forbindelse eller baggrundsstøj? Eller fordi du lider af høretab eller slet ikke har nogen hørelse? I rigtig mange situationer og tilfælde er det alfa omega at sætte tekster på, hvad der bliver sagt, så budskabet og informationerne bliver opfattet klart og tydeligt – og naturligvis i realtid! 

Med produkterne Caption Assist og Convey Video fra Williams AV får du sat ord på den online kommunikation og videotransmission. Systemerne sætter undertekster på videooverførslen i næsten samme øjeblik, som ordene bliver sagt. Og ovenikøbet temmelig nøjagtigt. Systemerne har en nøjagtighed på op til 94%, hvilket bl.a. skyldes, at softwaren ikke kun kan sproget, men også mange dialekter. 

I en lang række situationer er undertekster helt uundværlige: 

  • For mennesker med hørevanskeligheder eller døve: Giver mulighed for at læse, hvad der bliver sagt i samme øjeblik, som det bliver sagt, og deltage i mødet, undervisningen m.m. på lige fod med alle andre 
  • Dårlige lydforhold: Med undertekster går du ikke glip af, hvad der bliver sagt, selvom det larmer i baggrunden 
  • For mennesker, hvor der ikke bliver talt på ens modersmål, og man er lidt usikker i det talte sprog: Tekstning er en ekstra hjælp til at forstå, hvad der bliver sagt 
  • I undervisningsøjemed, hvor nogle elever lærer bedre visuelt end ved at lytte: Eleverne opnår en pædagogisk fordel ved at kunne læse, hvad der bliver sagt, samtidigt med at man lytter 

¿Habla Español? 

Har du også tit online videomøder på tværs af nationaliteter og landegrænser? Giver det til tider problemer med sprogbarriererne? Convey Video kan ikke kun sætte undertekster på lyden – den kan også levere oversatte undertekster! Og endda i realtid! Til webinarer, online møder eller fjernundervisning på andre sprog, har du brug for at vide, hvad der bliver sagt her og nu for aktivt at kunne deltage i samtalen, diskussionen eller komme med dine inputs. Convey Video viderebringer informationsstrømmen her og nu på netop dit sprog. Systemet byder på mere end 109 forskellige sprog og dialekter.
 

Til brug i borgerservice og informationsskranke 

Har du daglig kontakt med mange borgere og kunder, der ikke taler dansk? Kan det være svært at få budskabet givet forståeligt videre? Ved at have et oversættelsesværktøj ved hånden, glider kommunikationen langt bedre og begge parter føler sig hørt og forstået. Transmissionen behøver ikke at foregå udelukkende online, Convey Video giver endvidere mulighed for at tilslutte en USB-mikrofon, så den får audioen bragt ind denne vej, og du kan f.eks. vælge at få vist undertekstningen på en sort baggrund.  
Convey Video erstatter en tolk, som der måske ikke altid er penge til i budgettet og som skal bookes på forhånd. 

Viderebehandling af audio og video 

Convey Video byder ikke kun på undertekster i realtid, men giver dig også mulighed for viderebehandling af transmissionen. Du kan f.eks. optage og gemme transmissionen – og nemt finde tilbage igen til relevante punkter i transmissionen: 

  • Mulighed for at optage enhver kombination af lydinput [MP3], videooutput med oversættelser/tekster [MP4], oversat tekst [.txt] og teksttekster [.txt] 
  • Visning af ur på skærmen for nem gennemgang af undertekster 
  • Tidskodning af undertekster/oversatte undertekster 

Er systemet noget for din virksomhed?

Systemet kan indsættes i en lang række situationer og foranstaltninger, f.eks. i offentligt regi, virksomheder, borgerservice, jobcentre, undervisning og livebegivenheder. Kontakt os for at få klarlagt netop dit behov, og vi hjælper med den rigtige løsning!